自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家小心駕駛

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

行高速,突然爆呔 真係好危險

子爵府

我住大埔道,有街方見到有曱甴係高速公路淋生油,隨即有兩架車即炒

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

boyboylo 發表於 19-11-19 22:15
揸緊車真係唔會睇到,就算睇到都避唔到!因為打横都落咗釘。

夜晚揸車更大獲。

係,呢排揸車都有啲驚

大宅

2019勳章

好過份呀⋯⋯高速行車爆呔好危險架!但我識果D支持者唔會明架啦都冇車又冇仔女,我好驚亦好抑鬱呀!我成日駕車出入架(emoji)

男爵府

如果校車成車都係小朋友就慘,點會咁賤格

男爵府

cpmummy 發表於 19-11-20 00:01
好過份呀⋯⋯高速行車爆呔好危險架!但我識果D支持者唔會明架啦都冇車又冇仔女,我好驚亦好抑鬱呀!我成日 ...

小心D啦。都冇計,仍然要生活。找點其他活動調節吓心態,我之前都比較down. 在facebook 找撐警的面書,增加正能量,日日打曱甴。

洋房

回覆樓主:

點解諗到咁毒,一定要整死人,佢哋無屋企人咩?如果係佢屋但企人咁點

男爵府

回覆樓主:

真係賤中之賤。

只知道相中的地點已經有市民幫手拆釘,但睇視頻,每一口釘都好難拆,要一口一口釘拆真係會用好多時間。

大宅

2019勳章

我星期日朝行吐露港都心驚膽跳呀,好怕有雜物從橋上拋下來⋯⋯仲要經常來回(emoji)

其實我老公仲有其經曆,早兩晚駕車回家,宊然前方車輛從車上掉出磚頭,他原本誝轉左邊行車缐,掂知仲多磚頭,他原直去都唯有急轉彎,所以駕車真係要小心!

男爵府

cpmummy 發表於 19-11-20 00:10
我星期日朝行吐露港都心驚膽跳呀,好怕有雜物從橋上拋下來⋯⋯仲要經常來回(emoji)

其實我老公仲有其經曆 ...

多謝提供資料。

希望大家提供更多路面駕駛消息,互相幫助。

大宅

2019勳章

boyboylo 發表於 19-11-20 00:06
小心D啦。都冇計,仍然要生活。找點其他活動調節吓心態,我之前都比較down. 在facebook 找撐警的面書,增 ...

我好多個月冇睇FB,因為兩方不斷洗版,只見打殺的畫面,但近日再睇番,今晚仲學識了做網路警察呀!逢有仇視言論就投訴,希望少D人被洗腦⋯⋯

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

boyboylo 發表於 19-11-20 00:13
多謝提供資料。

希望大家提供更多路面駕駛消息,互相幫助。

睇到你個post,我過去隔離睇下佢地又搞乜。
呼籲d人買上邊果個,不過應該難d。
下面嘅好多地區有出現類似嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
相知相遇相識

男爵府

cpmummy 發表於 19-11-20 00:15
我好多個月冇睇FB,因為兩方不斷洗版,只見打殺的畫面,但近日再睇番,今晚仲學識了做網路警察呀!逢有仇 ...

你好叻!
支持你!

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-11-20 00:16
睇到你個post,我過去隔離睇下佢地又搞乜。
呼籲d人買上邊果個,不過應該難d。
下面嘅好多地區有出現類似 ...

死曱甴,冇好事做。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

boyboylo 發表於 19-11-20 00:21
死曱甴,冇好事做。

壞事做盡
傷天害理、打家劫舍……
揸車或行人都要小心,都有商量緊搞十字路口的燈
相知相遇相識

珍珠宮

2019新春慶豚圓 熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

壞事做盡,賤到無倫!
損人不利己!卑劣!

大宅

回覆樓主:

賤到咁,大家出入,無論揸車或者行路,真係要小心呀

公爵府

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

設陷阱既恐怖分子心腸歹毒,會有報應的。

揸車人仕要小心

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊