時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

自編自導 訂書健2.0?

子爵府

回覆樓主:

暴徒打黃屍 佢呢2日無去理工幫曱甴逃走,曱甴嬲嬲啦

禁止發言

2019勳章

禁止發言

2019勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

印象中 唔係第一次,佢之前都比人打過

別墅

我絕對唔信佢真係俾人打,如果真係打,出手點會咁輕,佢只係想做場大龍鳳博人同情

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bobomia 發表於 19-11-19 23:33
自編自導 訂書健2.0?

有d 似釘書機,同投票時間太巧合,佢地最鐘意自編自導自演,再屈人陷害佢!

珍珠宮

回覆樓主:

係唔係又是自編自導自演? 你知啦,呢啲係民主黨最鍾意嘅技倆,最鍾意耐唔耐就會上演一幕比人襲擊,但係傷口細到黐塊膠布就可以走㗎喇, 但係佢哋又鋪天蓋地咁出嚟周圍話比人知,佢比人襲擊,會唔會係24號好快就來臨,而家喺度補飛或者製造新聞,比D noisy比D理由, 博可憐,等大家投票比佢地呀? 好想同佢講: 搞咁多嘢冇用㗎,冇人可憐你㗎, 見到民主黨呢班政棍, 提醒我呢幾個月,香港究竟係咩狀態,點解香港會搞成咁。。

ssmj06    發表於 19-11-20 02:16
dndoomostt    發表於 19-11-20 00:18

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

又話警察扮

伯爵府

佢地被襲有1個共通點
永遠捉唔到兇手

人間劫紛紛
百年難磨今朝恨

男爵府

口水包包 發表於 19-11-19 22:39
佢地d襲擊現場永遠拉唔到人

永遠都咁輕傷, 清潔伯個d 咪真受襲,巿民認清楚

人妖杰, x進乳, 全部民主黨人, 被人有心埋伏個個都輕傷架喎

真巧合

goldpiglet    發表於 19-11-20 01:15

大宅

各位睇吓日曰都有戲子輪流上埸

男爵府

點解會輕傷架,劇情應該煽情啲,
突然諗起周星馳有套戲,唔記得邊套戲叫乜名,同隻曱甴鬥慘,最後扑爆自己頭

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

珍珠宮

男爵府

幸福花 發表於 19-11-19 22:53
而家蒙面法失效。大把人想打佢。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

2019新春慶豚圓

Mamamia 發表於 19-11-19 22:58
佢咁矮,個「兇手」要痞低斬佢都幾辛苦,不過唔知把刀傷勢如何? 真可憐

有次搭地鐵見到佢,企響車門旁,眼神閃匿,唔敢抬高個頭,同埋真係堅矮,佢唔敢望我,但我一直勁啤佢,我估我哋死光眼真係好凌厲囉!

大宅

被打,吾使報警,捉吾到人,其實目的係吾係為咗免費上電視?佢笑得好開心,完全忘記自己被打

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

市民被打到半死,佢竟然可以自行到醫院,黑衣幫佢owl 痕嗎?

公爵府

2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

次次都係佢

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊