自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

真係長知識!

男爵府

2020勳章

XYZABC 發表於 19-11-20 20:47
收集黎做乜呢?

用嚟做炸彈或屈警察又得囉,正常無賊心都唔會收集垃圾返屋企呀

大宅

tester5 發表於 19-11-20 21:04
其實,警察係咪應該自己執返?
如果警察都唔執?咁邊個執?

狂掟汽油彈,爆炸品,弓箭射人,向清潔路障嘅好市民掟磚起底、打人燒人磚頭殺人、燒鋪令樓上老人家吸入濃煙死亡、燒民居...咩都爛晒, 請問他地黃人黑衣又幾時去幫香港市民出錢出力清理返?

男爵府

2020勳章

邊間傳統媒

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

treebear 發表於 19-11-21 01:42
狂掟汽油彈,爆炸品,弓箭射人,向清潔路障嘅好市民掟磚起底、打人燒人磚頭殺人、燒鋪令樓上老人家吸入濃 ...

太太,但若警察自已唔執,其他任何一個人執,都會被按以「無牌管有彈藥」喎。。。

咁你夠膽,你去執囉。

你被人拉唔好問點解,自己慢慢同警方解釋啦,祝好運~

大宅

tester5 發表於 19-11-21 08:40
太太,但若警察自已唔執,其他任何一個人執,都會被按以「無牌管有彈藥」喎。。。

咁你夠膽,你去執囉。

你咁支持喪盡天良、殺人放火、好快俾天收嘅黃人, 我都祝你好運。

大宅

treebear 發表於 19-11-21 08:42
你咁支持喪盡天良、殺人放火、好快俾天收嘅黃人, 我都祝你好運。

黑衣黃人日日折磨香港人、不斷滲透入同事家長BK等, 係社區以「普通市民」身份借宣傳執彈殼、催淚彈(但絕口不提暴徒燒垃圾氣油彈等更毒!), 令大眾恐懼及仇警!好惡毒!全部有組織!冇暴徒黑衣就冇今日污煙瘴氣嘅「爛港」!警察早該改放子彈, 不需受傷不需被全世界防暴警察笑無膽開槍剿滅暴徒!羅伯唔駛俾暴徒用磚掟死!馬鞍山站唔會有人俾惡魔黃人光天化日用火活生生被燒至半生不死!黃人個個等天收!

伯爵府

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

treebear 發表於 19-11-21 08:42

我就從來都反暴力,亦不支破壞,有訴求唔緊要,但要和平理性非暴力,呢個係我原則。

你都要聽政府呼籲呀:「勿做違法既事」

樓主亦講得好清楚,提大家不要不知情下犯法。

如果你有心搵人鬧,我就唔再回應了,我冇興趣嘈交既。

總之你執還執,要知道咁係犯法架。

大宅

tester5 發表於 19-11-21 08:58
我就從來都反暴力,亦不支破壞,有訴求唔緊要,但要和平理性非暴力,呢個係我原則。

你都要聽政府呼籲呀 ...

你咁好心, 不如提醒大家叫自己、子女(中小大學生)今朝唔好再扮暈,塞地鐵車門害己害人害港仲有用!黃人無人性良知,但又愛扮良心!黃人仲面皮極厚,個個支持黑衣毀滅港鐵, 但黃人自己又會厚顏無恥帶個黑口罩去迫港鐵返工。

瑪瑙宮

2020勳章

bufferzone 發表於 19-11-20 20:26
我記得連登仔講過話把彈殼內的殘餘物用黎做炸彈或燃燒彈

侯爵府

2020勳章

啲(小朋友)會話俾你聽,佢係(發夢)果時執嘅。
Minniemouse:-P

男爵府

2020勳章

lhbaby 發表於 19-11-21 01:20
用嚟做炸彈或屈警察又得囉,正常無賊心都唔會收集垃圾返屋企呀

低能無極限

大宅

curry451 發表於 19-11-20 09:53
不嬲都係犯法,我同學9X年住元朗白泥,有次係白泥個靶場執D子彈殼,被D英軍捉咗去差館。
...

無上法庭咁嚴重,俾D警察屌咗一大輪就走得。

別墅

treebear 發表於 19-11-21 01:42
狂掟汽油彈,爆炸品,弓箭射人,向清潔路障嘅好市民掟磚起底、打人燒人磚頭殺人、燒鋪令樓上老人家吸入濃 ...

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章

tansyneko 發表於 19-11-20 10:08
執嚟做咩?做標本?

旁身,有咩損傷就拎出黎話因為xxx

瑪瑙宮

2020勳章

littlesister 發表於 19-11-22 11:37
旁身,有咩損傷就拎出黎話因為xxx

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊