時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

羅伯在天之靈,會日日搵返兇手同破壞悼念現場嘅畜牲

珍珠宮

winnie40 發表於 19-11-20 10:38
點解要咁,殺咗人重要破壞悼念現場 ,你哋班暴徒831太子站無人死,就可以日日拜,但真係死咗人既, ...

樓主
我攞了張圖,已貼在公海,
等多啲人知道事件發生!

更希望多啲人能幫助羅伯伯家人!

謝謝分享
萬物皆空,因果不空

複式洋房

有冇攪錯!咁嘅事都做得出,果然吾係人!
之前嗰爆眼女件事都未查清楚,成班黃人就喺度發癲狂嗌「黑警還眼」,我哋而家係咪應該狂嗌「曱甴填命」!

公爵府

2024年龍年勳章

lalahahaha 發表於 19-11-20 10:48
唔好要扮有良知喇!根本係反社會人格。一啲平時冇朋友嘅人喺所謂手足、亂咁支持嘅人中得到尊重、 ...
同意. 絕對係反社會型人格的人走晒出來. 呢班人平日在社會法律的管治下, 內心的獸性無處發洩. 宜家有人反警方/ 反法治, 佢地仲唔趁亂走出來大玩特玩嗎? 根本同民主毫無關係!!! (民主係包容所有不同聲音, 但呢班暴徒見異見人士, 就私了/ 燒店舖...那來民主????)

公爵府

親子王國15週年勳章

佢地快D做多D黑人憎野,等D人快D醒!希望真的有人會醒啦!

公爵府

回覆 winnie40 的帖子

人渣賤種,香港既垃圾

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

人在做, 天在看! 曱甴等天收!!!
女曱甴爆隻眼, 真相未查清, 就呱呱嘈!!!
而家又火燒人, 掟磚頭掟死人, 所有黃屍/曱甴即刻唔出聲!
呢D叫良知喎...

侯爵府

點解要咁,殺咗人重要破壞悼念現場 ,你哋班暴徒831太子站無人死,就可以日日拜,但真係死咗人既, ...

其實已經忍無可忍好耐, 想一個大炸彈炸死曬佢哋

洋房

香港人仲可以撐這班窮兇極惡的暴徒嗎?

大宅

黃人係盲嘅(馬鞍山大叔被黑衣燒至重傷黃人睇唔到、羅伯被黃人支持嘅暴徒掘起地磚親手掟死左亦睇唔到....), 黃人仲係聾嘅(講左黑衣燒垃圾氣油彈比TG更毒黃人又聽唔到, 只肯無限loop 黃人TG文宣圖文), 黃人仲係面皮極厚, 個個支持黑衣毀滅港鐵, 但黃人自己又會厚顏無恥帶個黑口罩去迫港鐵返工。太子站屍首都無又可設靈阻街、會製造同掟氣油彈殺人嘅學生又可以話係小朋友!黃人無敵

大宅

PatrickKong_FB 發表於 19-11-20 11:58
警察臥底做。因為香港有班死蠢,好似哩道的人。有乜好過借刀殺人,自己就無驚無險。
...

d警察臥底太懶了,太子站嗰檀擺咗幾個月都唔去攪呀
你話哩道的人死蠢,你唔係哩道人?咁不如

伯爵府

牛年勳章

子爵府

人渣

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

佢哋會有報應

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

BBG1 發表於 19-11-20 16:24
佢地快D做多D黑人憎野,等D人快D醒!希望真的有人會醒啦!

唔會,黃咗既已經無得救

複式洋房

佢地除咗破壞仲識做d 乜! 連死者都唔識尊重! 等天收!

男爵府

珍珠宮

仁濟醫院已有開放渠道捐款給與
1)掟磚受害人羅伯伯家屬
2)被火燒傷李先生家屬

仁濟稱可透過以下戶口及方法捐款:
但請列明捐款給與 「掟磚受害人羅先生家屬」或「被火燒傷傷者李先生」

---網上捐款---
https://www.yanchai.org.hk/form_option/once
(相關金融機構可能收取手續費)

---郵寄支票或現金捐款---
恆生銀行 : 288-092323-001
戶口名稱:仁濟醫院 / Yan Chai Hospital (如現金捐款,請先確認名稱後再存款)

存款後請郵寄存款收據 或 直接郵寄劃缐支票 至仁濟醫院並列明
但請列明「掟磚受害人羅先生家屬」或「被火燒傷傷者李先生」,
連同閣下聯絡資料方便及後, 仁濟醫院寄回收據

仁濟醫院董事局辦事處 - 會計部
地址 : 新界荃灣仁濟街7-11號仁濟醫院C座10樓

** 此外,如透過網上捐款,金融服務機構將可能扣除手續費。 **
YANCHAI.ORG.HK

萬物皆空,因果不空

大宅

呢班暴徒冇血性㗎!尚德停車場死咗個手兄都要屈警察推落樓有網民懷疑,當晚果位仁兄負責停車場內睇水,睇住樓下警察分佈部署⋯身為專長跳落去時,原來冇平台⋯就發生意外⋯⋯

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至