自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問今天加士居道條路行去QE, 唔知開通未呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我初初一睇, 以為你講緊伊利莎伯體育館, 我仲唸緊, 點可以係九龍區行去灣仔區, 甘堅?

男爵府

華華子 發表於 19-11-20 14:13
我初初一睇, 以為你講緊伊利莎伯體育館, 我仲唸緊, 點可以係九龍區行去灣仔區, 甘堅? :joy ...

我都係

侯爵府

我初初一睇, 以為你講緊伊利莎伯體育館, 我仲唸緊, 點可以係九龍區行去灣仔區, 甘堅? :joy ...

摩西分紅海,或者耶穌在海面上行走

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

moma1023 發表於 19-11-20 14:18
摩西分紅海,或者耶穌在海面上行走

甘真係要神蹟先得

不過我真心希望神黎打救香港人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我今朝搭車經過附近,漆咸道北保其利大廈對出馬路封左唔可以行車,有架警車打橫泊咗响度,附近D行人路爛曬周圍都係磚,你行紅磡D內街可能得,但加士居道應該唔得啦!不如去何文田站搭地鐵去佐敦行上去

子爵府

竇漪房 發表於 19-11-20 15:02
我今朝搭車經過附近,漆咸道北保其利大廈對出馬路封左唔可以行車,有架警車打橫泊咗响度,附近D行人路爛曬 ...

昨天就係唔畀行, 坐地鐵又逼唔到上去, 等咗好多班.
所以如果行過去會更快.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

wtfa 發表於 19-11-20 15:13
昨天就係唔畀行, 坐地鐵又逼唔到上去, 等咗好多班.
所以如果行過去會更快.

如果琴日唔得今日多數都唔得,你不如何文田/黃埔搭地鐵到油麻地行過去,或者你打去QE問下可以點去

子爵府

竇漪房 發表於 19-11-20 15:22
如果琴日唔得今日多數都唔得,你不如何文田/黃埔搭地鐵到油麻地行過去,或者你打去QE問下可以點去
...

打咗去QE, 佢哋話今加士居道冇封路🙄

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

你可以上愛民村落公主道, 再由衛理道入QE

子爵府

HappyEE 發表於 19-11-20 15:24
你可以上愛民村落公主道, 再由衛理道入QE

好呀, 如果舊路行唔到, 就按你嘅方法☺️

wcpcelia    發表於 19-11-21 11:59

珍珠宮

wtfa 發表於 19-11-20 15:23
打咗去QE, 佢哋話今加士居道冇封路🙄

咁唔知係咪已解封呢!我係今朝經過

子爵府

竇漪房 發表於 19-11-20 15:26
咁唔知係咪已解封呢!我係今朝經過

如果 QE 係咁話, 即時已解封了.

首頁

尾頁

跳至