親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

jjmame 發表於 19-11-24 18:41
我住過。酒店ok嘅 不過要行十分鐘左右到單軌站。

我地自駕遊,所以都冇乜所謂

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

skinlovers 發表於 19-11-25 16:59
0至11歲吾駛比錢,因為我大仔8歲又過大,所以book左3人房,計落同雙人房吾係差太多
...

咁3人房闊落d

複式洋房

2019新春慶豚圓

yuensiu 發表於 19-11-25 17:27
咁3人房闊落d

係呀, 仲有露台睇景

子爵府

2020勳章

lamlam2ling 發表於 19-11-20 16:26
回覆 skinlovers 的帖子

住過那霸歌町大和ROYNET酒店 (Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi)兩次, 我中意 ...

係, 幾方便... 送的面膜仲幾好用,不過早餐一般.

子爵府

2020勳章

pbpk03845784 發表於 19-11-20 16:03
九月時住過Vessel Hotel Campana Okinawa 都可以喎、美國村隔離。

這間我也喜歡, 次次去沖繩都住.價錢合理房也夠大, 有大浴場, 酒店下面有便利店...
雖然沙灘不是酒店私有, 但也近~~ 夜晚可以落去行美國村 .

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我都book左12月中,2大2小住comfort twin room

3晚連早餐$22xx,勁抵

seiko123 發表於 19-11-28 13:22
這間我也喜歡, 次次去沖繩都住.價錢合理房也夠大, 有大浴場, 酒店下面有便利店...
雖然沙灘不是酒店私有, ...

子爵府

2020勳章

yuensiu 發表於 19-11-28 14:44
我都book左12月中,2大2小住comfort twin room

3晚連早餐$22xx,勁抵

抵,早餐都唔差的 。

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

skinlovers 發表於 19-11-20 15:04
那霸日航都市酒店 (Hotel JAL City Naha) or 海洋酒店 (Hotel Ocean) or 那霸歌町大和ROYNET酒店 (Daiw ...
那霸市可試 Mecure 近單軌站,有自己停車場。有3人房,3床,都夠你。早餐幾好。樓下有租車公司還車。搭返酒店都方便。美國村都有新酒店可試下。

別墅

2020勳章

Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi好差,我地一班人book左4間房,幾個月前已email酒店要求安排同層及唔要尾房,但去到竟然四間房唔同層仲要係尾房,真係好嬲,話佢地唔會睇email及留言,還堅持不會轉房,但之後見有一班日本人來check in,卻安排佢地住同層中間的房間,另外酒店好舊,好彩只book得一晚,之後的酒店全部都好好。

別墅

Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi 這間由monorail 行過去會過2條大馬路,看似近,但都要走15分鐘以上。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊