時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tester5 發表於 19-11-20 17:38
無論點,都好多謝你。

你上面既回覆真係「簡而清」,好絕。

又一次完美演繹黃屍嘅"屈功",利害利害

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

硬任務 發表於 19-11-20 19:30
警察係執法!呢班p
k曱由係違法

手段係一樣。
所以佢地最適合去考警察,就可以合法違法、知法犯法,都奈佢地唔何。仲會有一班BKJM攬實添。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

wendy333 發表於 19-11-20 20:38

係愛呀

打者「愛」也,係咪打得好呢?

我幾時都話BKJM,係全港最有愛既Forum,同連登同步。鼓吹暴力,功不可沒!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

I9528 發表於 19-11-20 20:35
有愛要睇醫生,好有"邏輯"就真

果d人根本就唔洗回佢架,回佢分分鐘佢有錢袋,我覺得d人真係有妄想症,同迫害症,眼見今日香港只被破壞,中,大學學生完全被洗腦,就黎美國要就香港人權法通過,一項完全對香港人冇利益嘅事,就唔明到底有乜高興?香港冇架啦,有甘嘅年青人,中央唔會比5大訴求過,就只有睇香港越黎越衰,阿爺只會係各界人士求佢出手先會出先救,所以香港唔會有得救

日本の平安を祈ります

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

所以,我覺得18歲以下,被拉的暴仔,暴女,一定要罚埋父母。 父母只養不教,生出暴力種子,真系責無旁貸。

希望香港冇哂呢D孩子,才有美好將來。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wendy333 發表於 19-11-20 20:38

佢屈到香港有2xxx黃屍死咗喎,我聽到都笑到口合唔埋呀,甘都有人信先利害
日本の平安を祈ります

珍珠宮

I9528 發表於 19-11-20 17:20

我講嘢確係幾啱㗎,又對題

琥珀宮

畀面勳章

kk80400 發表於 19-11-20 20:44
果d人根本就唔洗回佢架,回佢分分鐘佢有錢袋,我覺得d人真係有妄想症,同迫害症,眼見今日香港只被破壞, ...

根本我就無講佢,係一開始佢自己引用我嘅回覆先,自己衝入嚟,扮高手,點知佢人身攻擊,叫人睇醫生,個求診原因係 : 有愛喎

子爵府

回覆樓主:

做錯事有學校同家長攬佢地,又可以話唔夠18歲又可以理大行返出嚟就當冇事,仲唔寵大佢地個膽咩,梗係惡晒啦

珍珠宮

I9528 發表於 19-11-20 20:59
根本我就無講佢,係一開始佢自己引用我嘅回覆先,自己衝入嚟,扮高手,點知佢人身攻擊,叫人睇醫生,個求 ...

佢缺乏嘛 你見黃屍個個都冷血,係缺乏咗呢d愛,咪由佢啦
日本の平安を祈ります

子爵府

打人/阻住關門/掟磚...果時叫做為良知為香港為反抗

打完人搞完破壞後,怕要承擔後果時, 就變BB, 變年少無知,變無辜

總之,佢地為香港好.

我地的未來主人翁( 此圖的人是之前在中大搞破壞的人)

珍珠宮

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

hebesiu 發表於 19-11-20 16:54
我唔係想搞社會分化 , 想社會和諧 , 亦知呢度好多家長

睇電視見到著住校服既中學生 , 有 d 甚至全班女生 , ...

一句到尾都係學校、家長縱容~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

畀面勳章

kk80400 發表於 19-11-20 21:05
佢缺乏嘛 你見黃屍個個都冷血,係缺乏咗呢d愛,咪由佢啦
...

見到見到

珍珠宮

kwan1981 發表於 19-11-20 18:04
我覺得政府內部可能有黑名單,因我表姐個仔同埋個囡揾咗幾年工先有人請,佔中時我表姐係一門三杰,激到我 ...

搵左幾年?好誇張,最後搵到咩工做?

男爵府

我覺得有傢長的問題,有教育的問題,有司法縱容,有揹后各方勢力的教唆!
香港學生已經成為大囯之簡博弈的棋子!

大宅

dndoomostt 發表於 19-11-20 18:05
我好誠懇咁問,警察唔用tg 唔用暴力, 點制此亂,針姐答我譴責一切暴力

blank 無人唔識, 自己永遠企高小小, ...

就係呢d人,同典型香港家長一樣
自以為是,話咁樣唔岩,應該要點點點
教老師做野、教警察做野、教醫護做野....乜都聽自己說話就岩

男爵府

littlexx 發表於 19-11-20 21:23
就係呢d人,同典型香港家長一樣
自以為是,話咁樣唔岩,應該要點點點
教老師做野、教警察做野、教醫護做野 ...

咩都唔識, 咩都要扮代表, 世界無圍住我轉我就發爛, 個老公一定包容

好多時一般人偏見, 一嘈就個男人恰老婆賤男....

見儘幾多, 教養出一個梗收返佢自己

到呢刻重係人地唔啱, 要入POLY 洗厠所,好想捉個女人驗腦

大宅

kwan1981 發表於 19-11-20 18:04
我覺得政府內部可能有黑名單,因我表姐個仔同埋個囡揾咗幾年工先有人請,佔中時我表姐係一門三杰,激到我 ...

因為有案底?

伯爵府

好媽媽勳章

tester5 發表於 19-11-20 20:40
手段係一樣。
所以佢地最適合去考警察,就可以合法違法、知法犯法,都奈佢地唔何。仲會有一班BKJM攬實添。 ...

你係咪天真地以為咩人都可以考到警察?

首頁

尾頁

跳至