自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔知你之前寫過咩,擔心路面交通是非常正常的。

utopia25    發表於 19-11-21 18:22

大宅

回覆 KoneyB 的帖子

Thank you!! 收到,一於咁做,我老公都贊成。呢啲都係整定要經歷,屋企人幾時病冇得揀,希望我體力支撐到啦

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

utopia25 發表於 19-11-21 15:15
回覆 BabyGGBaby 的帖子

您解釋得好好,唔該晒呀~我其實知有危險,坦白講都唔係話冇諗過放棄,

唔好擔心,到時一兩日前睇新聞和上BK 跟進最新情況。

utopia25    發表於 19-11-22 10:21

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Sugarbabychu 發表於 19-11-21 17:21
我覺得樓主擔心得太多,多留意當有咩公眾活動,當日提早出門便可,以現時情況黎講,我覺得問題不大。香港道 ...

佢身在異地見到香港變成咁,難怪佢會擔心嘅

男爵府

2019勳章

utopia25 發表於 19-11-21 18:26
回覆 KoneyB 的帖子

Thank you!! 收到,一於咁做,我老公都贊成。呢啲都係整定要經歷,屋企人幾時病冇得揀 ...

唔使擔心,A41好快好方便, 我11號晚返香港,當日啲朋友都話好亂,叫我小心啲. 落咗機巴士全部正常,我搭A41,當晚唔停新城市,但可以响大圍,曾大屋落車。都好近, 半個鐘返到沙田.

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

utopia25 發表於 19-11-20 20:33
12月1日飛,如示威者阻止乘客去機場,請問沙田去機場最好交通方法係?

因為家人有事,我要25號黎香港睇佢, ...

暫時唔使太擔心12月1日阻機場,因時常改變,如果坐到機場快線就最好,同埋盡量預早時間去機場。

珊瑚宮

utopia25 發表於 19-11-20 23:03
如果的士去到,有需要我哋唔介意搭的士,另外我下載咗citymapper ,港鐵話可以睇到交通出咩問題,下晝3點飛 ...

應該唔太夠時間,如果一塞就預唔到時間,你最好早上去到機場,入左機場禁區就唔使擔心,最多響機場食早餐同hea等,起碼一定上到機,

同埋祝願你媽媽早日康復。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

香港站搭機鐵

複式洋房

2019勳章

12月1真係搞機場啊,
我都係11月29號飛,不過唯有都係早幾個鐘去到機場啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

ali0906 發表於 19-11-23 09:09
12月1真係搞機場啊,
我都係11月29號飛,不過唯有都係早幾個鐘去到機場啦:tooc ...

係我,我會1號早上5點call的士去機場,30號整定登機證

洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

早d 搭的士出機場

伯爵府

moonlight9198 發表於 19-11-22 13:53

暫時唔使太擔心12月1日阻機場,因時常改變,如果坐 ...

真係改左

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 想生BB熱投

BabyGGBaby 發表於 19-11-20 20:39
早一晚去機場富豪酒店住囉

Yes, so easy
I am Agent P

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
感謝各位熱心回覆,我哋好好彩全程冇受影響 ,來回都好順利到步,唔該曬啊!

大宅

lovelybaby2015 發表於 19-11-27 09:19
真係改左

唔該曬你呀,sorry請問個表響邊度見到,如果可以我想留返下次返香港時參考

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

utopia25 發表於 19-12-9 19:43
唔該曬你呀,sorry請問個表響邊度見到,如果可以我想留返下次返香港時參考
...

耐唔中會有d朋友whatsapp 或者上網見到,但個表經常會變,唔係正牌曱甴唔會知。所以,有需要就飛/去,放心,香港人識變通一定有路的。

伯爵府

utopia25 發表於 19-12-9 19:43
...

順利來回就好了
張圖IG cap出嚟㗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊