時政擂台

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珊瑚宮

小玉變大 發表於 19-11-21 00:10
催淚彈唔係淨係令人敏感
佢釋出嘅二噁英 係會令幾代嘅香港人都好易生k胎,同好易患癌

咁JM仲唔搵暴徒講, 已經講左暴徒燒雜物產生的二噁英更多。
go 快去搵暴徒, 精神上支持佢

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

咁多暴徒個個食正都冇事,係d所謂殘餘物就令人有事,你自己諗下都知有冇可能啦!

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

一句講晒,你地唔想用催淚彈,即係想人用實彈啦。

男爵府

畀面勳章

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=1CgGLbKVub0

睇吓呢個,唯一解決辦法就係叫暴徒唔好搞事你幾個月前會唔會見到有催淚彈?
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

珍珠宮

2024年龍年勳章

都有害架,不過,最毒最有害都唔及得班曱甴暴徒。
Minniemouse:-P

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

viana 發表於 19-11-21 00:13
警察用警棍:太殘暴對小朋友。
警察用水砲車:水力過大,同噴出顏料有害。
警察用催淚彈:有害物質並懷疑令 ...

D文宣、黃屍係要屈你就屈你嫁啦!唔使問點解!

成班白痴!引用埋專家都唔會信架啦!

如果以佢哋嘅邏輯....香港應該每年有無限人被姦!每限咁多人被自殺!

佢哋冇得救架啦!同佢哋講都嘥氣!日日出個催淚彈post!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

2024年龍年勳章

班曱甴暴徒消失咪無事囉,又唔見5月果時有tg
Minniemouse:-P

子爵府

IloveJJ 發表於 19-11-20 23:12
無辦法架,而家無人可以解決呢個問題,要等暴徒收手,咪唔會再有催淚彈囉!
計我話用實彈最好,唔會有毒, ...

同意!!

珍珠宮

sylvanian 發表於 19-11-20 22:33
我屋企附近不幸常有催淚彈,怎好?

你想警方開槍定催淚彈?

黃畜要玩, 和你聞過夠曱命

畜生近排, 要迫警方唔用低武力催淚彈,

而轉用更高武力武器,

一來要幫美國揾話題,

二來武曱武器又再升級,

大家諗下, 冇曱命, 冇催淚彈!

唔好上文曱計!

萬物皆空,因果不空

男爵府

今期黄屍文宣重點推介

伯爵府

小玉變大 發表於 19-11-21 00:10
催淚彈唔係淨係令人敏感
佢釋出嘅二噁英 係會令幾代嘅香港人都好易生k胎,同好易患癌

二噁英未証實有冇,但福島核輻射已經証實左係有,而且輻射影響比二噁英大好多添,為小朋友好不如呼籲抵制日本食物先啦!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

1) 如果要強調二噁英,好明顯汽油彈先係源頭

2) 濕疹係大人細路都會有,樓主有點常識好嗎?

3) 果個大人出嘅係風癩,即係蕁麻疹,有兩個可能性:風寒(即係攝親),風熱(即係食左海鮮,牛羊等熱毒嘅食物)。佢出疹偏紅,所以係後者

複式洋房

回覆樓主:

買反部Dyson ,總有暴徒在左近,避不到

子爵府

無暴徒無TG,講到天荒地老都一樣

洋房

leavemealone 發表於 19-11-21 00:20
咁你叫暴徒收手啦!或者你叫警察開真槍!咁咪唔駛TG囉

開咗好多次真槍啦 依家講緊 佢哋班暴徒有錯 做咩要我哋市民承受埋個惡果

有賊打劫 唔通搵核彈打佢又合適喇喎 您話我自私都係咁話 我真係唔想我囡囡大個生k胎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

害唔過曱甴。

公爵府

回覆樓主:

文宣又黎

公爵府

小玉變大 發表於 19-11-21 06:07
開咗好多次真槍啦 依家講緊 佢哋班暴徒有錯 做咩要我哋市民承受埋個惡果

有賊打劫 唔通搵核彈打佢又合適 ...

新戶口,又9588

首頁
23456...7

尾頁

跳至