時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

bc c9同你地講,yc和理非最自私,由始至終就係想坐享其成,佢地咪就係屋企對住電腦出下黃post, forward 下片咁簡單囉,結果乜刑責都唔使負,但黑衣依鋪大大獲,全港被破壞既單單以十萬起跳,累死自己&家人,破產就無哂前途,和理非就un un腳繼續返工繼續出糧,當乜事都無發生,所以由一開始已經話和理非&政棍一樣最賤最毒最不知所謂!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

呢啲咪叫精人出口,笨人出手出腳。

網上打幾句,朝早就有班白痴走出嚟阻人返工, 又冇錢又要記過。
真係笑咗出來, 幕後玩家 講我支持你哋, 你們係義士, 你們為公義。 跟著 企埋一邊睇景 ,笑吓班傻仔傻女。

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

剛剛藍黃同事鬧交,黃話支持衝出去嘅年青人,藍鬧佢係賤精,推班細路出去死!
呢d咪係精人出口,笨人出手!

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

最賤係坐係office, 自己又唔敢揸車返工,放工又雞咁腳走,但認同曱甴勇武仔去破壞嗰批

我有個同事8月突然送個仔去英國讀書,話就一早plan,但個個都知6,7月周圍問人,而之前係問梗考DSE D 野,問梗邊到補習好

大宅

露比EE 發表於 19-11-21 12:43
bc c9同你地講,yc和理非最自私,由始至終就係想坐享其成,佢地咪就係屋企對住電腦出下黃post, forward 下 ...

自稱「和理非」黃人、日日做鍵盤戰士鼓吹黑衣代其行兇殺人放火, 自己就輕輕鬆鬆帶返個黑口罩大搖大擺、狐假虎威搭港鐵返工返屋企...依家兇殘青年俾安坐家中嘅「和理非」黃人及無恥議員引晒出嚟,  滿城殺人惡魔!仲稱呼擲氣油彈、識放箭放火掟磚殺人既禽獸為「小朋友」!誓要香港滅亡為止

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

bc c9同你地講,yc和理非最自私,由始至終就係想坐享其成,佢地咪就係屋企對住電腦出下黃post, forward 下 ...

呢件咪又係傻嘅

https://www.facebook.com/standnewshk/videos/545074436327505?vh=e&d=n&sfns=mo

子爵府

回覆樓主:

識個大肥黃直接煽動學生既老seafood 到依家咁環境話自己做既只能祈禱 賤到無論
佢分係政府工 大顛肥身型郁都唔郁 出錢$1可能會出力真係采你都傻 班傻仔醒未呀

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

係架,係班蠢仔以為自己真係咁偉大咋嘛

別墅

無錯,好憎所謂既和理非,扮晒正議講良知,其實佢地心地好差。

別墅

agree!! 我都係最討厭呢種,食住花生睇戲,成日隔住部電腦電話話支持唔會割蓆。人地出去衝,有咩事就人地衰,佢地就諗住坐享其成

大宅

eric246810 發表於 19-11-21 13:00

呢班泛民律師曱甴王, 無晒IPO做, 諗到推班無血性曱甴上前線殺人放火, 到時個個拉晒要上court咪大把新生意數銀紙囉!

侯爵府

畀面勳章

Mimi_Ma 發表於 19-11-21 12:58
呢啲咪叫精人出口,笨人出手出腳。

網上打幾句,朝早就有班白痴走出嚟阻人返工, 又冇錢又要記過。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

nobitakun 發表於 19-11-21 14:11
agree!! 我都係最討厭呢種,食住花生睇戲,成日隔住部電腦電話話支持唔會割蓆。人地出去衝,有咩事就人地衰 ...
BK有一埋呢d人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

和理非真係好 PK
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

cyyiu 發表於 19-11-21 13:08
剛剛藍黃同事鬧交,黃話支持衝出去嘅年青人,藍鬧佢係賤精,推班細路出去死!
呢d咪係精人出口,笨人出手! ...

黃同事話支持,問下佢有乜實際行動去支持?

首頁

尾頁

跳至