網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2020勳章

我自己都用緊,多大陸電器好啱用。而家每滿199減100好抵,可以同朋友夾份買多幾個。
https://u.jd.com/5EaKUi

侯爵府

2020勳章

謝謝通知,這個優惠又來了。

今年京東直送香港很慢啊,11號下的訂單,14號晚顯示已分配給配送站,之後就音訊全無。

珍珠宮

2020勳章

平平常常 發表於 19-11-21 20:56
謝謝通知,這個優惠又來了。

今年京東直送香港很慢啊,11號下的訂單,14號晚顯示已分配給配送站,之後就音 ...

我11、12號兩張單都喺星期二送到。通常爆倉都會發生後發先至嘅現象……

大宅

2020勳章

回覆樓主:

係咪平時大陸電器用呢個,就可以係香港用到?

因為未淘個大陸電器。

如果焗爐電力大,ok嗎

珍珠宮

2020勳章

newinewi 發表於 19-11-22 08:43
係咪平時大陸電器用呢個,就可以係香港用到?

因為未淘個大陸電器。

如果經常用到2000W以上都係唔好用拖板好啲,將電器換成香港插頭或者牆身換成大陸插座。

侯爵府

2020勳章

lyh80115 發表於 19-11-22 08:37
我11、12號兩張單都喺星期二送到。通常爆倉都會發生後發先至嘅現象……
...

今年京東很奇怪。我的包裹一轉到京東的承運商手上,就已經顯示訂單完成。包裹還沒有到達自取點呢!感覺很不好。

珍珠宮

2020勳章

平平常常 發表於 19-11-22 22:59
今年京東很奇怪。我的包裹一賺到京東的承運商手上,就已經顯示訂單完成。包裹還沒有到達自取點呢!感覺很 ...

我又唔會喎,寄香港的話我要撳確認收貨先完成;寄大陸地址又係京東快遞先會自動完成……

侯爵府

2020勳章

lyh80115 發表於 19-11-22 23:03
我又唔會喎,寄香港的話我要撳確認收貨先完成;寄大陸地址又係京東快遞先會自動完成……
...

我也是第一次遇到這情況!明明是香港收件地址,包裹還沒有送到自取點,就在京東app裡面提早「被自動完成訂單」!

我很震驚~
京東怎麼變成這樣?!

珍珠宮

2020勳章

平平常常 發表於 19-11-22 23:12
我也是第一次遇到這情況!明明是香港收件地址,包裹還沒有送到自取點,就在京東app裡面提早「被自動完成訂 ...

相信佢仍會送去自取點嘅;我上次2件貨少咗件都有同我跟,最後搵返。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊