網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

3件只收到1件,其中一件都唔知去左邊,反而4px集運好正常,今年發生咩事

別墅

貓超有香港客服,打去問。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

如果你識普通話就打去問下,唔識就問在線客服

我試過618有一件唔見左退款,7月尾搵到又送返俾我

水晶宮

竇漪房 發表於 19-11-22 11:59
如果你識普通話就打去問下,唔識就問在線客服

我試過618有一件唔見左退款,7月尾搵到又送返俾我

問過晒,都係回覆「親,請你耐心等待」

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

mandy952 發表於 19-11-22 12:01
問過晒,都係回覆「親,請你耐心等待」

咁只有等,到夠期打款前申請退款

水晶宮

竇漪房 發表於 19-11-22 12:40
咁只有等,到夠期打款前申請退款

申請左啦,但被拒絕退款,又再申請,太長時間都冇可能會肯退,但我想要貨多d囉

侯爵府

mandy952 發表於 19-11-22 13:06
申請左啦,但被拒絕退款,又再申請,太長時間都冇可能會肯退,但我想要貨多d囉
...

你幾時買?如果係雙11買應該仲有4日至夠期俾錢,你夠期前延長付款,之後如果都未有咁你至申請退款,你依家申請佢都未夠期快遞仲派緊貨,一定唔會退俾你㗎喎!

水晶宮

竇漪房 發表於 19-11-22 13:16
你幾時買?如果係雙11買應該仲有4日至夠期俾錢,你夠期前延長付款,之後如果都未有咁你至申請退款,你依家 ...

係咩,原來係咁,以為得十日咋

侯爵府

mandy952 發表於 19-11-22 13:46
係咩,原來係咁,以為得十日咋

雙11多數最少14日

水晶宮

竇漪房 發表於 19-11-22 14:49
雙11多數最少14日

thx

子爵府

我又係,雙11一張單分成8件,仲有一件未出貨。催過兩次都係話反饋俾倉庫,不了了之

複式洋房

2019勳章

回覆樓主:

我都係,雙11買咗貓超,收到3件仲有一件4px派送途中,已經由15號開始 冇喐過,唔知派左去邊度

水晶宮

皮蛋尖椒 發表於 19-11-22 18:46
我都係,雙11買咗貓超,收到3件仲有一件4px派送途中,已經由15號開始 冇喐過,唔知派左去邊度
...

但4px自己嘅集運同官方直送都冇事,今日先收左件官方直送,好正常

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我11月11日買既收齊晒貨,都係一張單逐件逐件送,但11月17日買既,到今日已5日都未發過貨,問客服,淨係叫我退款,真係激死人。

複式洋房

2019勳章

ryan12151215 發表於 19-11-22 21:19
我11月11日買既收齊晒貨,都係一張單逐件逐件送,但11月17日買既,到今日已5日都未發過貨,問客服,淨係叫 ...

我第二單16號買都未發貨

水晶宮

ryan12151215 發表於 19-11-22 21:19
我11月11日買既收齊晒貨,都係一張單逐件逐件送,但11月17日買既,到今日已5日都未發過貨,問客服,淨係叫 ...

可以退款都好,佢唔比我退款

水晶宮

貓超香港呢邊真係唔掂,反而官方直送同官集比上年好左好多

大宅

2019勳章

mandy952 發表於 19-11-22 21:51
可以退款都好,佢唔比我退款

我一件都無發過、無收過,當然可以退,你只欠一件唔同啦!

水晶宮

ryan12151215 發表於 19-11-22 21:55
我一件都無發過、無收過,當然可以退,你只欠一件唔同啦!

等佢過左14日睇下點
下年双11都費事再買,物流太差,佢跟本亦唔在意香港市場

大宅

2019勳章

mandy952 發表於 19-11-22 22:00
等佢過左14日睇下點
下年双11都費事再買,物流太差,佢跟本亦唔在意香港市場
...

其實我買咗咁多次,佢哋以往嘅紀錄都唔錯,可能真係雙十一勁多人買野,再加上香港交通既問題,令佢地服務差左啲!

即是係咁樣我都會繼續幫襯,因為佢地真係方便,同埋買廁紙真係抵。我都有兩三年冇喺香港買廁紙啦。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊