自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

亞女7 歲,有少許痰,吾知仲可唔可以打針

男爵府

ChingyanPang 發表於 19-11-22 23:55
個人認為暫時唔好打, 擔心係病發緊出嚟, 仲有最好問吓醫生.
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

男爵府

2019新春慶豚圓

ChingyanPang 發表於 19-11-22 23:55

我睇開嗰個醫生話只要冇發燒就打得,不過我仔又係前排好多痰,但冇其他唔舒服,我都比左d猴棗末比佢清左先打

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

waiting046 發表於 19-11-23 00:49
個人認為暫時唔好打, 擔心係病發緊出嚟, 仲有最好問吓醫生.

好的,咁我吾幫佢打住

伯爵府

忌廉寶寶 發表於 19-11-23 01:18
我睇開嗰個醫生話只要冇發燒就打得,不過我仔又係前排好多痰,但冇其他唔舒服,我都比左d猴棗末比佢清左先 ...

上年佢又係有少少痰我無理打左,打完高燒左2 日病左成個星期所以今次驚吾敢

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔舒服時最好唔打住,我早輪傷風都冇打,前日先去左打

伯爵府

rayrayus 發表於 19-11-23 06:20
唔舒服時最好唔打住,我早輪傷風都冇打,前日先去左打

好的,謝謝你意見

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊