1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

用家分享Oxford path牛津英語學習系統好唔好?係咪值得花費大約$40000購買? (emoji)(emoji)☺️

複式洋房

2019新春慶豚圓

Ling2wan 發表於 19-11-23 17:52
用家分享Oxford path牛津英語學習系統好唔好?係咪值得花費大約$40000購買? (emoji)(emoji)☺️
...

我女三個月開始用,我覺得只要肯勤力日日同佢用就一定有用

大宅

...

.

大宅

回覆 Ling2wan 的帖子

No la~ 係香港出去學直接D, 始終小朋友愛互動。

複式洋房

wendyyiu 發表於 19-11-27 12:15
回覆 Ling2wan 的帖子

No la~ 係香港出去學直接D, 始終小朋友愛互動。

我都諗緊自己有無咁好心機在家教bb英文(emoji)出去playgroup係可以熱鬧互動d(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

gagachan 發表於 19-11-24 15:55
我女三個月開始用,我覺得只要肯勤力日日同佢用就一定有用

擔心我自己應該耐性不足(emoji)(emoji)‍♀️呢套好貴(emoji)到時候買小小其他教材試下效果先

大宅

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
...

DWE好啲,有playgroup、電話美語同Cap。Oxford遲啲睇ORT平好多。

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
...

我覺得值得的,但建議試一試睇下小朋友係咪鍾意先,始終每一個小朋友的興趣都唔同,買左唔岩就肉赤了

可能因為我個仔好鍾意,所以佢學得唔錯,成日會主動拎上手玩,一歲已經認得小小生字,會逐頁逐頁睇,又會跟住音樂跳舞。

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
kellykllai 發表於 19-12-3 01:51
我覺得值得的,但建議試一試睇下小朋友係咪鍾意先,始終每一個小朋友的興趣都唔同,買左唔岩就肉赤了:mone ...

邊到有得試?約個consultant體驗下咁?

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
bebebabalalala 發表於 19-12-4 22:09
邊到有得試?約個consultant體驗下咁?

佢FB登記有體驗套裝,我都係用過果個體驗套裝先有興趣,再約consultant上去參觀同試用完整套裝的。

如果你想直接試下完整套裝,唔介意上去門市既話,我可介紹個consultant比你啊

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊