自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

加油(emoji)(emoji)

大宅

樓主要加油,希望在明天呀

伯爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章

e1106 發表於 19-12-6 23:21
樓主要加油,希望在明天呀
大家繼續為樓主集氣
*****FAITH*****HOPE*****LOVE*****

伯爵府

*****FAITH*****HOPE*****LOVE*****

伯爵府

回覆 Andyandytam 的帖子

雖然大家既建議未必真正可以幫到你,但有一點好重要係大家都十卜緊你,你並不孤單,心情down時,諗番呢度大家對你既鼓勵,你要堅強,戰勝惡魔!!!

大宅

Andyandytam 發表於 19-12-5 14:48
明天大家好意,公司自己有股份,不能夠咁容易退出,是我自己比太大壓力自己,爆左煲,現在一直食緊藥,但未 ...

會考慮轉醫生嗎?可能個醫生唔夾你。
我之前睇開個醫生,佢非常有醫德,細心診症。我之前有驚恐症多年,所以都好明白你依家嘅狀況,外人唔會知道嗰種病發嘅痛苦(身不由己)。

努力呀!只要搵到好醫生➕定期食藥,一定會好快穩定下來!

hksarhksar    發表於 19-12-7 21:56

子爵府

2020勳章

Andyandytam 發表於 19-11-30 18:17
昨晚加了新藥(半粒),晚11點食,大約12睡,睡了11個小時,起身之後情緒好差,好暈,連床都唔想落,都即刻 ...

不會煩,多d 上bk一齊傾計

複式洋房

2020勳章

今天沒有返公司,中午開始做了自己想做的東西,沒什麼時間停,花了很多時間投入,但未如理想,心神恍惚,到現在回家途中也是心情低落,這個病連帶給我半點開心都沒有,我好努力去嘗試,亦都聽BK的人教導,我真的希望可以康復,只是上來呻下,多謝大家

複式洋房

2020勳章

就來聖誕元旦了,每年都好期待同小朋友一齊去玩,就算不去旅行,燒個烤也好滿足,以前好熱切期待的心已經沒有了,今年可能要過著Lonely Christmas,原來這症狀大好受,多謝呢度JM分享,這個病是要(挨),日子一天一天過去,祈求上天眷顧我們的病友。

伯爵府

回覆 Andyandytam 的帖子

上天一定會看顧你和你的家人,聖誕假期去唔去旅行唔重要,最重要係可以同家人一齊渡過,珍惜家人

複式洋房

Andyandytam 發表於 19-11-23 19:57
我最近半年發生了嚴重抑鬱焦慮,因公司轉環境,一時鑚牛角尖睇唔好前境,一開始爆發時係訓醒,心慌手震,心 ...

定時吃藥、做運動,不要放棄,一定會好返的,支持你,衷心祝福你

別墅

回覆樓主:

一小步一小步向前行,希望你盡快渡過深谷,找到動力,我現在為你祈禱,希望你能有一個安穩的晚上(emoji)(emoji)

明天有時間有心情就再告訴我們你的情況吧!大家素未謀面,有事可盡情宣洩。

只要一步步向前行一定會有出路!

男爵府

2020勳章

Andyandytam 發表於 19-11-23 19:57
我最近半年發生了嚴重抑鬱焦慮,因公司轉環境,一時鑚牛角尖睇唔好前境,一開始爆發時係訓醒,心慌手震,心 ...

你嘅經歷我都經歷過仲搞到我家破人亡
自從有咗BB之後覺得所有嘢都好污糟
不停洗手清潔到合心意為止
仲一年換幾個工人
成日覺得所有嘢都好污糟
同埋出到去出面好怕啲唔好嘅嘢會發生

因此呢啲性格令到我前夫都頂唔順
其他人唔知就以為係我麻煩 港女

但係有冇人諗過其實呢個係腦既一種病
需要食藥控制

今日我都有複診我宜家呢個醫生好好
收平我好多

食藥都食咗半年 唔覺得有咩影響到
好似正常人咁生活

男爵府

2020勳章

同埋我想同你講其實我哋覺得安安慰我嘅說話好似喺隔離恥笑我(因為佢哋無經歷過而且我失去嘅嘢佢未曾失去)

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

siufcat 發表於 19-12-7 22:58
同埋我想同你講其實我哋覺得安安慰我嘅說話好似喺隔離恥笑我(因為佢哋無經歷過而且我失去嘅嘢佢未曾失去 ...

唔好咁樣諗
有時大家無經歷過,安慰嘅說話未必係最貼切
相知相遇相識

複式洋房

2020勳章

多謝大家分享,感覺溫暖

複式洋房

2020勳章

siufcat 發表於 19-12-7 22:57
你嘅經歷我都經歷過仲搞到我家破人亡
自從有咗BB之後覺得所有嘢都好污糟
不停洗手清潔到合心意為止
自從發生呢個兩,你係變咗另一個人,你所想的事不是你控制到,希望一起努力捱過去

複式洋房

2020勳章

指南針 發表於 19-12-7 22:40
一小步一小步向前行,希望你盡快渡過深谷,找到動力,我現在為你祈禱,希望你能有一個安穩的晚上(emoji)(em ...
多謝你

男爵府

回覆樓主:

為你祈禱

伯爵府

指南針 發表於 19-12-7 22:40
一小步一小步向前行,希望你盡快渡過深谷,找到動力,我現在為你祈禱,希望你能有一個安穩的晚上(emoji)(em ...
我同你同心合意為佢祈禱

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊