時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

避免比人拎咗你張票或白票比人拎咗去吸印!所以就算全區垃圾冇嘢好揀,都要去拎張票吸多幾個印變做廢票至為之安全!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

千萬唔好投白票,否則又中黃屍曱甴文宣奸計。

大宅

yuyueng 發表於 19-11-23 22:45
千萬唔好投白票,否則又中黃屍曱甴文宣奸計。

就係頭先見有佢哋文宣响呢度叫人投白票,就覺得事蹺蹊!如果佢哋內部有內奸咪任佢哋吸印!

仲有如我冇記錯,去到登記取選票時對一對Id,個職員就响本名册度畫咗个名。如果最後個選民冇去會否好容易比人做手腳拎咗張白票自己吸?

所以最安全穩陣都係親身去投票,唔好放棄機會同比人有機可乘!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

親身去投!一定唔好投白票。

大宅

獨立同民主派,點投

大宅

kelvin5572 發表於 19-11-23 23:08
獨立同民主派,點投

見#1

其實好多區都係咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔好比人出古惑

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

記住千祈唔好選白票,點都要選一個,唔選只有畀奸人得逞

珍珠宮

我唔係贊作投白票,但我睇過幾次區選點票,知道可以做手腳嘅機會係零。

大宅

Ononluk 發表於 19-11-23 23:57
我唔係贊作投白票,但我睇過幾次區選點票,知道可以做手腳嘅機會係零。
...

都好有你見過点票 ,最穩陣不投白票

希望今次建制赢多D議席

侯爵府

kelvin5572 發表於 19-11-23 23:08
獨立同民主派,點投

獨立候選人咩名?

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

中資的就破壞,根本就係種族歧視
唔同政見就滅聲,根本就係打壓異見人士

你話共產黨恐怖,
我未見過共產黨唔俾其他種族來香港做生意,
我未見過毒果、法x功在過去廿幾年有俾人打壓!

所以明天我投個廢的唔做嘢,都唔會投個破壞香港安寧、法治、基建的人!

子爵府

Happy8861 發表於 19-11-23 20:23
避免比人拎咗你張票或白票比人拎咗去吸印!所以就算全區垃圾冇嘢好揀,都要去拎張票吸多幾個印變做廢票至為 ...
一票不投飯民,請用手中一票踢走班垃圾 !!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

注意注意

伯爵府

KittyMelody1 發表於 19-11-24 01:38

準備好

侯爵府

大家一定要去
730am已可投
不過識好多whatsapps 日日send百幾個msg鬧的人叫佢地投票佢地大多數就突然消失話冇登記,半年前開始叫左n次都唔去

大宅

育兒性格勳章

回覆樓主:

勿投白票 。每一票 都好重要!

明天,全世界一定要出嚟區議會投票(emoji)。

第一,贏了區議會,就可以多117選特首的票,就好大機會能夠選出真心為香港人的特首。

第二,有了此選民大數據,為明年立法會選舉作更精準計算的準備,就能贏到過半議席,在立法會有話語權。

這,才是「止暴」「止亂」、令香港人生活重回正軌的最有效方法!

大宅

JCHANG 發表於 19-11-24 07:36
勿投白票 。每一票 都好重要!

明天,全世界一定要出嚟區議會投票(emoji)。

我今早經過3個不同票站,个个站都好好好長龍!相信今競爭會非常激烈!

所以我哋一定要更珍惜自己嘅選票!!

祝香港重回和平、寧靜

大宅

注意:

除了不要投泛暴派,也要注意不要投所謂的"新人、好青年" ,好多暴徒都扮素人、中立、好青年、斯文人。

投建設派最穩陣!

男爵府

KittyMelody1 發表於 19-11-24 01:38

首頁

尾頁

跳至