單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 BKKK 的帖子

你都識講 『為討好老母唔要個女』, 咁即係個女已經冇爸爸, 仲有咩要煩? 你都知只要有個女離唔婚都要見到對方, 咁順其自然, 煩黎都冇用兼無謂!

珍珠宮

5使再見啦.佢地都無咩用...又5要個女...自己好好生活啦,個女大D,同佢講,佢爸死左...

大宅

Macusmama 發表於 19-11-25 11:05
5使再見啦.佢地都無咩用...又5要個女...自己好好生活啦,個女大D,同佢講,佢爸死左... ...

del

珍珠宮

BKKK 發表於 19-11-25 14:17
如果唔比佢見係唔氾法嘅,我真係想。佢為左父母面子唔要個女,好睇唔起佢。
...
如果判了,要比佢見,佢唔見才算...睇下你點比藉口...所有都要以小朋友為利益,你要記住...即係佢想見個日,如你小朋友要學野,咪叫佢改時間就小朋友囉...,始終學野係以小朋友為利益,FOR佢日後的前途...
佢唔要個女,好多時唔睇個女架啦..佢唔提,你也無問了...

大宅

回覆樓主:

路過想問, 樓主ex跟 阿女見到面時, 表面會浮現出內疚表情/ 心情嗎?

別墅

回覆樓主:

有咩好煩,你再討厭佢都唔可以阻個小朋友見爸。
我情況同你一樣我再討厭小朋友媽都唔會阻佢哋見面。
小朋友有權利有選擇權

男爵府

回覆樓主:

俾著我一啲都唔煩 !
佢討好媽唔要個女,求之不得,
我根本須要撫養權,成功了。
帶BB去見佢,養成好習慣,培養父女良好關係,公私分明,自豪多過難為自己。

首頁

尾頁

跳至