自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

我想知好唔好用啊!唔該晒大家。

子爵府

amazing 發表於 19-11-24 21:15
我想知好唔好用啊!唔該晒大家。

唔怕裝咗whatsapp收唔到訊息,就放心買, 因為冇咗GM'S, whatsapp有訊息收到手機定唔會通知, 要長期開住個whatsapp, 先至會睇到訊息

簡單嚟講呢部只係一部識打電話嘅相機

伯爵府

baby668 發表於 19-11-24 21:22
唔怕裝咗whatsapp收唔到訊息,就放心買, 因為冇咗GM'S, whatsapp有訊息收到手機定唔會通知, 要長期開住個 ...

唔該晒電話就壞l都唔知買咩好!

子爵府

回覆 baby668 的帖子

踩得甘盡??你直頭話唔鍾意華為機就算擺啦!

樓主,我自己用緊mate20pro。我覺得唔錯。都想出pro30。不過見20又無問題。

子爵府

amazing 發表於 19-11-24 21:26

oppo

子爵府

huilai88 發表於 19-11-24 21:52

老公話裝唔到Google , 無play商店,佢都話驚我攪唔掂,叫我換小米或者 oppo, 電話從來都佢話事,佢專啲呀嘛!

大宅

P30 pro?
我62剛出左
唔錯啊..
Whatsapp、google 個d全部用到..

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hasting 發表於 19-11-24 22:10
老公話裝唔到Google , 無play商店,佢都話驚我攪唔掂,叫我換小米或者 oppo, 電話從來都佢話事,佢專啲呀 ...

裝到,老公自己裝既。

香港未出已經係國內訂左,用緊好用

大宅

huilai88 發表於 19-11-24 21:52

我諗佢意思唔係踩...
而的確mate30pro 無 gsm...
應該係用唔到 google、playstore 個d...
係大陸用就無咩所謂..
用香港用就好似廢左武功咁...

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tyyho1 發表於 19-11-24 22:19
我諗佢意思唔係踩...
而的確mate30pro 無 gsm...
應該係用唔到 google、playstore 個d...

裝番就得架啦

別墅

回覆樓主:

用緊,裝到 google play, whatsapp ,完全冇問題。

男爵府

hasting 發表於 19-11-24 22:10
老公話裝唔到Google , 無play商店,佢都話驚我攪唔掂,叫我換小米或者 oppo, 電話從來都佢話事,佢專啲呀 ...

裝到呀!
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

子爵府

stagea 發表於 19-11-24 22:19

裝到,老公自己裝既。

老公話最新 mate 30唔得,啱啱深圳試完機,職員都話用唔到。

可能有人破解到啩

大宅

stagea 發表於 19-11-24 22:23
裝番就得架啦

其實我唔識呢 d..
但我62用p30pro 就完全無問題..
如果係唔熟電腦野就揀返p30pro 好d..
影相都好靚啊..

琥珀宮

hasting 發表於 19-11-24 22:34
老公話最新 mate 30唔得,啱啱深圳試完機,職員都話用唔到。

可能有人破解到啩

Pro 都用緊一段時間 ,10月頭用到而家啦

裝到架,你走去 C 字頭二手網揾下,俾錢人裝都得,200蚊左右

琥珀宮

tyyho1 發表於 19-11-24 22:37
其實我唔識呢 d..
但我62用p30pro 就完全無問題..
如果係唔熟電腦野就揀返p30pro 好d..

兩部,都要裝番先得

公爵府

若要生活好,記住買Apple。
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

子爵府

stagea 發表於 19-11-24 22:38

Pro 都用緊一段時間 ,10月頭用到而家啦

啱啱問咗老公,佢解釋咗一輪,佢話穩陣計,叫我用其他牌子,咁就百分百無問題。

我部mate 9 尚好,遲啲先算吧!

琥珀宮

hasting 發表於 19-11-24 22:42
啱啱問咗老公,佢解釋咗一輪,佢話穩陣計,叫我用其他牌子,咁就百分百無問題。

我部mate 9 尚好,遲啲 ...

你上網昅下啦,資訊科技發達得好快

琥珀宮

WWT1234 發表於 19-11-24 22:41
若要生活好,記住買Apple。

我家人真係堅持買蘋果,今日先出左部11pro $8599

首頁
12345...7

尾頁

跳至