時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

公我蠃,字你輸

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主:

痴線,又話自己係主流驚咩呀 我樓下有班曱甴圍住個投票站狂嗌 比佢地嘈醒左,人地唔洗瞓咩
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

男爵府

曱甴真係好驚輸喎, 睇嚟佢地自己都無信心, 有自知之明

伯爵府

乜唔係話泛民贏咩,做咩咁無恥

公爵府

畀面勳章

心虛囉,知道自己其實無乜人撐

水晶宮

回覆樓主:

邊個王先生咁叉白痴啊

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

eric246810 發表於 19-11-24 23:54
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1494183-20191124.htm?spTabChangeable=0

中西區堅摩選區有街 ...

歧視傷殘人士有投票權嗎?

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

驚面對唔到現實!

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1494183-20191124.htm?spTabChangeable=0

剛剛fb 睇咗

珍珠宮

開心吸收勳章

王街坊打跛自己對腳,咩可以係傷殘站投票囉!

水晶宮

Fishjai 發表於 19-11-24 23:58
曱甴真係好驚輸喎, 睇嚟佢地自己都無信心, 有自知之明

因為曱甴黃屍自知身有屎,歪理大話站不住腳,一直話自己有200幻人支持,係真使咩咁驚輸呢?做得又小家,真是失敗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Septemper30 發表於 19-11-24 23:49

估到
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

如果開箱之後發現果兩張票係投泛民,班黃屍又肯唔肯當廢票呢

首頁

尾頁

跳至