1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題

洋房

睇多啲comments 啦

複式洋房

Ashley0731 發表於 19-11-25 10:30
如題

試吓堂,睇吓小朋友鍾唔鍾意,學唔學到野,同埋睇吓你鍾唔鍾意個playgroup 啲課程

大宅

回覆 Ashley0731 的帖子

我大細女同一間基督教PLAYGROUP 我覺得OK~

別墅

wendyyiu 發表於 19-11-27 12:10

可pm我嗎

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
wendyyiu 發表於 19-11-27 12:10

係邊架?

洋房

試多啲堂

複式洋房

上星期都有試元朗嘅PTA 其實自己覺得唔錯 但點樣知道小朋友啱唔啱

複式洋房

回覆 wendyyiu 的帖子

可否pm?

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Ashley0731 發表於 19-12-2 18:12
上星期都有試元朗嘅PTA 其實自己覺得唔錯 但點樣知道小朋友啱唔啱

你都要留意下上堂嘅內容同老師嘅教學,同埋小朋友夾唔夾

洋房

再唔係帶埋fd一齊去試

洋房

Ashley0731 發表於 19-12-2 18:12

好睇小朋友對環境適唔適應,唔係自己覺得唔錯就得

別墅

我自己覺得睇Miss同小朋友投入程度
我女playgroup miss好有耐性,我覺得幾舒服,因為佢試過無返,另一個人代課,一比較就覺得代課老師唔Ok
我女返學都玩得好開心,好鍾意miss

複式洋房

sandylly 發表於 19-12-3 14:51
我自己覺得睇Miss同小朋友投入程度
我女playgroup miss好有耐性,我覺得幾舒服,因為佢試過無返,另一個人 ...

都係嘅,要搵一個同小朋友夾嘅playgroup

複式洋房

anyway 多謝大家嘅意見

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊