自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

換季好多野唔要嘅或者著唔到,分享下我用緊嘅free 谷,送出仲用得嘅野,呢個谷無顏色嘅,亦都唔俾放顏色

大宅

回覆樓主:

呢個谷就超黃嘅,亦都好多洗腦片出,要有送野先有得排野, 謝絕貪心嘅人。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Free 乜鬼...
你執執埋埋... 諗住慳..但口話要環保的,就係咁浪費..

你Post 的第2個group 我曾經都曾JOIN..過
之後費事煩.. 直接退group 好了

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

你俊熙 發表於 19-11-25 11:08
換季好多野唔要嘅或者著唔到,分享下我用緊嘅free 谷,送出仲用得嘅野,呢個谷無顏色嘅,亦都唔俾放顏色 :f ...

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

你俊熙 發表於 19-11-25 11:12
呢個谷就超黃嘅,亦都好多洗腦片出,要有送野先有得排野, 謝絕貪心嘅人。

...

呢個好衰,無啦啦踢我出谷冇通知唔知衰咩

大宅

占妹 發表於 19-11-25 16:10
呢個好衰,無啦啦踢我出谷冇通知唔知衰咩

關愛屯門果個仲煩,1定要跟佢字眼,又咁又咁 更加唔識玩

侯爵府

你俊熙 發表於 19-11-25 16:54

果個谷都係架,多規矩要跟足。我有free野都照踢我走

大宅

占妹 發表於 19-11-26 09:55
果個谷都係架,多規矩要跟足。我有free野都照踢我走

係好奇怪,唔可以問實夾唔夾到交收先,1定要講明你中獎啦先可以pm

男爵府

你俊熙 發表於 19-11-25 16:54

free嘢都咁煩唔鬼入喇

大宅

lhbaby 發表於 19-11-26 10:47
free嘢都咁煩唔鬼入喇

所以我入呢個,最簡單,有時都係想盡多1分力,總有啲人係唔介意2手,或者真正有須要嘅。

伯爵府

你俊熙 發表於 19-11-26 10:49
所以我入呢個,最簡單,有時都係想盡多1分力,總有啲人係唔介意2手,或者真正有須要嘅。

...

侯爵府

你俊熙 發表於 19-11-26 10:49

...

最緊要唔浪費又幫到人規矩好死板

首頁

尾頁

跳至