自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://www.facebook.com/151073318295920/posts/2466441183425777?d=n&sfns=mo

ada0707    發表於 19-11-26 08:49

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

子爵府

Winnieho1004 發表於 19-11-25 19:15
https://www.facebook.com/151073318295920/posts/2466441183425777?d=n&sfns=mo

靚,可惜冇我鐘意既melody

大宅

11月27日開始有得換呀

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解twinstar唔係粉紅色既

子爵府

靚,但有D貴!

大宅

michelle071180 發表於 19-11-25 20:33

又係喎

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝報料

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

又肥又矮,唔好用

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

外型靚

男爵府

畀面勳章

謝謝報料

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

mandy108 發表於 19-11-25 22:59
又肥又矮,唔好用

裝湯?

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

啲顏色麻麻地靚

男爵府

Poster又話即日?究竟是即日定27號開始?

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會唔會比左碟架, 唔想要碟

子爵府

michelle071180 發表於 19-11-25 20:33

係囉,而且d色偏沉,唔係太靚,隻杯都好矮身咁

水晶宮

回覆樓主:

好靚
不過屋企好多類似嘅碗了,要忍手

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

謝謝報料

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

noodleball 發表於 19-11-26 14:26
係囉,而且d色偏沉,唔係太靚,隻杯都好矮身咁
如果大容量500ml成個湯碗咁我都會換,但而家又細色又唔靚

首頁

尾頁

跳至