自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

回覆樓主:

不嬲社交平台放閃都未必真架啦,其實一個人真係好幸福係唔會成日post上網,因為當你日日都好幸福時你唔會覺得幸福係好特別既嘢需要曬,正如富豪唔會成日曬名牌一樣

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

秀恩愛 死得快

伯爵府

囍 發表於 19-11-25 20:04
fb好多人報喜不報憂,不能代表真幸福
我覺得佢地應該曾經係好愛對方好幸福的。聽朋友説是生了一對仔女後感情開始變。
好多人覺得有左小朋友家庭先完滿,但我見好多反而係有了小孩感情就疏遠了。
只係唔明曾經咁深愛,有咁多年感情,最後結局竟然係對簿公堂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

回覆樓主:

家暴真係好難唔離

侯爵府

回覆樓主:

人越大越清楚《故事裏的童話都是騙人的》

大宅

厚多士 發表於 19-11-25 21:06
我覺得佢地應該曾經係好愛對方好幸福的。聽朋友説是生了一對仔女後感情開始變。
好多人覺得有左小朋友家庭 ...

我成日記住前老細說話「花無百日紅」,佢哋兩公婆幾歲?小朋友幾歲?

伯爵府

social media只可以睇到佢想俾你睇的一面。

象牙宮

2024年龍年勳章

厚多士 發表於 19-11-25 19:52
今日知道一個朋友原來離左婚,有啲感慨。呢個朋友當年可以話係校花,幾靚女又高佻,一向多人追。佢大學畢業 ...

有時,表面越光鮮,內裏越黑暗。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

厚多士 發表於 19-11-25 08:52
今日知道一個朋友原來離左婚,有啲感慨。呢個朋友當年可以話係校花,幾靚女又高佻,一向多人追。佢大學畢業 ...

所以話..愈係做呢D..愈係有古怪

伯爵府

Dongs 發表於 19-11-25 21:51
我成日記住前老細說話「花無百日紅」,佢哋兩公婆幾歲?小朋友幾歲?
女的38, 小朋友四五歳,男的唔清楚,應該同女的差不多年紀,或者大兩三年。

伯爵府

虎到金來勳章

你睇我好我睇你好姐,唔好既野都唔會周圍同人講係咪
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

翡翠宮

MKma 發表於 19-11-25 20:36
FB曬嗰的,好多只是表面風光!

我是老一派嘅人,深信幸福是不可整天在人前炫耀的!
我都係老餅....我覺得人要低調D好

sonet    發表於 19-11-27 12:22

侯爵府

囍 發表於 19-11-25 20:04
fb好多人報喜不報憂,不能代表真幸福

伯爵府

Sumyeema1 發表於 19-11-25 22:16
有時,表面越光鮮,內裏越黑暗。
係呢!冇諗過個樣好似好有學識,溫文有禮咁,原來打老婆

大宅

厚多士 發表於 19-11-25 22:23
女的38, 小朋友四五歳,男的唔清楚,應該同女的差不多年紀,或者大兩三年。
...

唉!小朋友仲咁細

水晶宮

回覆樓主:

壞人無樣睇,好多嘢表面風光

禁止訪問

子爵府

不嬲都知,所以唔洗羨慕人!

公爵府

MKma 發表於 19-11-25 20:36
FB曬嗰的,好多只是表面風光!

我是老一派嘅人,深信幸福是不可整天在人前炫耀的!

我怕個天收返
也怕有人搶老公
我fb 不會曬老公

首頁

尾頁

跳至