家庭理財

跳至

首頁

尾頁

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 +3金熱血 玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

小编近日出席中同飯局,個個都講下點樣買股票基金賺“pocket money”,講真作為在職媽媽,日頭專心工作,放工後要睇仔女功課,仲邊有咁多精神時間去睇住個市?!我都想為小朋友準備教育基金,等佢可以早啲出國讀書,但我連自己嘅MPF都未管得好,唔好話阿仔啦,自己到時退休點過都未知。

不過,近日有朋友介紹Citigold嘅理財顧問我識,按我嘅個人需要度身訂造一套啱我嘅理財方案,有唔明時,可以透過即時通訊軟件同理財顧問Live Chat, 就算係其他投資,保險及按揭等項目,都畀到好專業嘅分析同建議我。

依家我基本上已掌握咗一套專屬於我自己嘅理財大計喇,仲可以用Citigold自己隻App,入面嘅最新理財工具可以實時望到自己投資組合嘅表現同風險分析,隨時更新自己嘅投資方案,要掌握最新嘅市場分析同資訊話咁易,對自己同屋企人嘅將來都安心番哂!

而家開Citigold戶口仲享有$10500現金回贈及3個月港幣定存年息2.5%,快啲click入呢度開戶啦,好著數㗎!

大宅

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章

情報員 發表於 19-11-26 15:41
小编近日出席中同飯局,個個都講下點樣買股票基金賺“pocket money”,講真作為在職媽媽,日頭專心工作,放 ...

而家開Citigold戶口仲享有$10500現金回贈

大宅

2020勳章

小编近日出席中同飯局,個個都講下點樣買股票基金賺“pocket money”,講真作為在職媽媽,日頭專心工作,放 ...

有自己App好似吾錯喎

別墅

Enidd 發表於 19-11-28 21:12
而家開Citigold戶口仲享有$10500現金回贈

合乎咩條件先有?

複式洋房

入幾錢先有10500先?

瑪瑙宮

2020勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

大力理財篇 之 月供股票 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3731508
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊