時事熱話

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

我有個秘方可以醫躁狂症:
曱甴若干,曬乾後磨成粉,加入曱由屎和曱甴尿,搓成五大素球,每日一球,連食五日,缺一不可,必痊癒!

伯爵府

回覆 3bbbdaddy 的帖子

你既回覆完全逃避緊你既矛盾想法,如果你吾打開個心去同人討論一件事而得出一個最好既想法,咁你冇謂係到再同人搏火,串來串去只會浪費大家嘅時間,對你自已都冇益啦,係咪。仲有,香港可以由小小地方,發展到今日比好多國家更強既經濟體,過往都係藍黃多樣性思維互相尊重,互補不足用行動得出來既結果,如果你只覺得黃人既想法係完全優勝過藍人,什至認為用殺,用傷,用放火去滅藍人聲先係為香港好,呢個係你自大既想法,因為藍人都係為香港好,更何況新一代既黃人大多數由藍人父母養大,所以你冇資格話藍人係壞去滅藍人聲。
又仲有我想講,現代世界人叫我地係中國人,並吾係古代以天子為中心之國既中國,而係中華人民共和國人既簡稱,即係你最討厭既共產黨,所以你吾好再自已呃自已以為將中國同共產黨政權劃分去買內野喇,因為現今世界人稱呼你係乜國,係睇邊個政權,冇人會搵古籍去查你個古代國名架

男爵府

BK Milk勳章

ilovehuman 發表於 19-11-30 03:20

你既回覆完全逃避緊你既矛盾想法,如果你吾打開個心去同人討論一件事而得出一個最 ...

JM, 真心佩服你仲同佢講解得咁仔细,佢哋只係用一套自我心中的理論去反駁全世界,跟本係哂氣,小勝一場便沖昏腦袋,卻看不見處處危機四伏,他們看到只有今天

男爵府

BK Milk勳章

czl115 發表於 19-11-29 21:17
我有個秘方可以醫躁狂症:
曱甴若干,曬乾後磨成粉,加入曱由屎和曱甴尿,搓成五大素球,每日一球,連食五 ...

大宅

ccysj01 發表於 19-11-27 18:48
done

Done x2

珍珠宮

ilovehuman 發表於 19-11-29 12:53
以你個邏輯,好多人包括黃市民什至你家族可能曾經持有過美心股票,你要吾查晒所有人出來同人裝修呀。

尋晚見到班黃人圍麥當勞fb啊,話佢已經賣左俾中資集團啊,宜家連M記都唔去食啦

子爵府

doris880 發表於 19-11-27 17:43
http://news.cctv.com/special/gdzg2019/toupiao2019/index.shtml?from=singlemessage&isappinstalled=0

...

投票時間,每天可投十票

男爵府

BK Milk勳章

怪獸青BB 發表於 19-11-30 20:17
尋晚見到班黃人圍麥當勞fb啊,話佢已經賣左俾中資集團啊,宜家連M記都唔去食啦
...

唔食M記?我唔信。

子爵府

支持伍小姐.

男爵府

投左

複式洋房

3bbbdaddy 發表於 19-11-27 18:04
呢條賣港嘅八婆好快就破產㗎啦,你睇美心嘅業績真係好到冇人有,無他嘅香港人罷食啫
...

人一黃,道德淪亡!
人一黑,人格喪失!
黃是禍害!黑是滅亡!

黄黑畜, 壞腦無知,心腸歹毒。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

3bbbdaddy 發表於 19-11-27 18:04
呢條賣港嘅八婆好快就破產㗎啦,你睇美心嘅業績真係好到冇人有,無他嘅香港人罷食啫
...

佢嘅身家,我諗係你嘅唔知幾多倍囉!你死嘅時候,佢啲錢都未洗得曬呀

大宅

http://news.cctv.com/special/gdzg2019/toupiao2019/index.shtml?from=singlemessage&isappinstalled=0

...

現在仲可以投票,每日10票,JM堅持支持伍小姐,氣死曱甴!

大宅

zbt 發表於 19-12-7 06:09
現在仲可以投票,每日10票,JM堅持支持伍小姐,氣死曱甴!

WiFi和流量每日可以各投10票,JM們加油!

大宅

回覆樓主:

done

大宅

...

JM們繼續投票,支持伍小姐登上感動中國領獎台。
http://news.cctv.com/special/gdzg2019/toupiao2019/

大宅

zbt 發表於 19-12-10 02:00
JM們繼續投票,支持伍小姐登上感動中國領獎台。
http://news.cctv.com/special/gdzg2019/toupiao2019/
...

WiFi和流量每日各可以投10票,堅持就是勝利。

王國長老

王國長老

...

支持,伍女士正氣澟然,不畏暴徒,有⻣氣。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

ilovehuman 發表於 19-11-30 03:20

你既回覆完全逃避緊你既矛盾想法,如果你吾打開個心去同人討論一件事而得出一個最 ...

佢係腦閉塞嘅,理鬼佢丫。我哋身體力行去支持伍女士。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

回覆樓主:

食多啲元氣再支持吓先,黃屍唔抵得啫 今個星期已經食咗一次,再食

首頁

尾頁

跳至