時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 11:54
冇睇小 點敢睇小呀 又毅進又醒又體力勁
玩晒啦

咁你講警察?定針對講毅進警察先?警察咁肥係咪唔應該?唔識答喎,我做女時間都瘦,嫁左肥,唔通叫我老公唔要我咩~不過用腦諗諗,考入警隊時都唔會咁肥呀?邊過到體力呀?要做引體上升喎

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 11:22
而家就係驚佢地體能太勁呀
睇下幾fit

笑人地肥你都好無恥!
肥有罪架?你唔好歧視肥人喎!!!
人哋可能年紀大咗,肥都好正常啫!
肥係咪要炒咗佢呀? 其他紀律部隊冇肥人嘅??
你有無常識架!人地當年入學堂點會咁嘅身形!!

大宅

2020勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 12:04
上一秒仲吹緊「前綫警察體力都好重要」
下一秒就死撐「唔同體型好出奇咩」

講警察體力好重要時,其他警察唔同體形好出奇咩~真諗左好耐,你有咩好笑?同體力要個個同體型先唔好笑呀?機械人咩?好心你啦~得閒去支持遊行,係咁9588撐黎講,你唔煩我都厭啦,你想推post到好假呀,不過算,黃豬喜假話,

大宅

2020勳章

ICbaby 發表於 19-12-8 12:34
笑人地肥你都好無恥!

我有笑人肥?講人肥同笑人肥唔同喎,唔講得 你貼人相笑人肥,嘩,真賤,唔係你無啦啦貼人相做咩?佢又唔係名人,一係你毅進警察朋友私人相黎啦?問過你朋友咪架,你屈我仲無恥啦,你搵到邊句我笑人肥,搵唔到,請你同我道歉道歉呀,屈我

大宅

littlecar 發表於 19-12-4 17:43
咁下一次你地係少數會點呢???
其實投票既野唔會次次一樣
花無百日紅
仲好意思話未來幾年靠落選議員?
呢位工聯會議員 任期未完 選舉一完個辦事處已經執埋
有勤力做野呀就唔洗落選啦
上屆八個傘兵全部成功連任
事實就係啲後生民主派做野落力囉

大宅

2020勳章

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 12:56
我有笑人肥?講人肥同笑人肥唔同喎,唔講得 你貼人相笑人肥,嘩,真賤,唔係你無啦啦貼人相做咩 ...

係喎,有jm提我回錯sorr,一諗佢出賣朋友貼人相就火滾,佢憎毅進啫,就貼人上討論區,幾多人睇

大宅

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 12:07
咁你講警察?定針對講毅進警察先?警察咁肥係咪唔應該?唔識答喎,我做女時間都瘦,嫁左肥,唔通叫我老公唔要 ...

佢而家唔係警員? 唔洗做野? 冇收人工架原來?
我每日得閒上嚟睇下你個腦 啲毅進邏輯幾勁

係呀 咪淨係考個陣有體力囉
要做野 出糧個陣就變肥囉 咁有鬼用咩

不過唔緊要 我肯定你繼續會死雞撐飯蓋既

大宅

2020勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 13:38
佢而家唔係警員? 唔洗做野? 冇收人工架原來?
我每日得閒上嚟睇下你個腦 啲毅進邏輯幾勁

我點知,你唔問佢?你貼得人相我以為你毅進警察朋友黎咋?唔係架?你係記者黎?你係 網上偷相擺討論區被人討論,問人真實,知都唔話俾你聽啦,何況我唔知 估你又話我撐,你夠每日上黎啦,唔見得你有腦喎

大宅

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 13:10
係喎,有jm提我回錯sorr,一諗佢出賣朋友貼人相就火滾,佢憎毅進啫,就貼人上討論區,幾多人睇
...
下? 大佬呀 新聞圖片喇架
學屈小姐咁講 佢包到成個蒙面賊咁
就算係我朋友 我都唔會認到佢啦 係咪呀?
佩服你既智商 更佩服你啲勇氣

大宅

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 13:52
我點知,你唔問佢?你貼得人相我以為你毅進警察朋友黎咋?唔係架?你係記者黎?你係 網上偷相擺討論區被人討論 ...
下?你唔知架?
我見你又知道民意轉左 又識得「保加氏」 又識毅進文體
乜你都有野唔識架咩? 難得啵

大宅

清清bb 發表於 19-11-28 14:04
支持警察,加油!
支持埋佢地啦

大宅

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 12:43
講警察體力好重要時,其他警察唔同體形好出奇咩~真諗左好耐,你有咩好笑?同體力要個個同體型先唔好笑呀? ...
同體能唔一定同體型
原來你意思係你覺得佢跑得郁?捉到賊?
你都幾趣緻 又蠢得幾勻循

大宅

嘉德莉澳 發表於 19-12-8 12:43
講警察體力好重要時,其他警察唔同體形好出奇咩~真諗左好耐,你有咩好笑?同體力要個個同體型先唔好笑呀? ...
煩咪唔好入黎囉 冇求你入黎
不過都要感謝你又幫手推post
多啲人睇到藍絲智商 「保加氏症」呢啲事跡
以及毅進仔既「睇下區議會選舉」

都係正既

男爵府

回覆樓主:

我地咁低智、白痴、腦殘、冇學識、又活响自我空間……………………
樓主仲講咁多做乜?日日咁激氣!
反正我哋都吾明,亦吾文明啦

大宅

笑人地肥你都好無恥!
而家佢退左休?唔洗做? 冇出糧?

不過都難怪 一有危險 「電火光石」就轉身走人
又真係唔洗用體力既

大宅

peepee 發表於 19-12-8 16:03
我地咁低智、白痴、腦殘、冇學識、又活响自我空間……………………
反正我 ...
個Post係我開既
咁有人問野 我禮拜上覆佢都好應該
雖然藍絲冇乜腦 但救得一個得一個
你唔鐘意咪躝出去 唔好睇囉
好難明咩

都多謝你推post既

大宅

peepee 發表於 19-12-8 16:03
反正我 ...
個Post係我開既
咁有人問野 我禮貌上覆佢都好應該
雖然藍絲冇乜腦 但救得一個得一個
你唔鐘意咪躝出去 唔好睇囉
好難明咩

都多謝你推post既

大宅

笑人地肥你都好無恥!
交比你搵個肥過佢既消防 我都想睇睇啵

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 16:10
而家佢退左休?唔洗做? 冇出糧?

不過都難怪 一有危險 「電火光石」就轉身走人

你妒忌人哋有糧出唔使做呀?
做人唔好成日下下妒忌人唔抵得人啦 !
你咁樣自己好辛苦㗎!放鬆d!
你唔甘心不如自己去考囉!
你又咁高學歷! 會考五科合格!
直頭可以直接考三粒花!
不過你咁老,唔會收你㗎啦!
你叫你啲仔女去考啦!
不過你叫你d仔女小心啲呀!
隨時比暴徒殺死㗎bor!
仲要不停俾暴徒講粗口鬧!
問候娘親㗎(即係你吖)!

伯爵府

hkspeech 發表於 19-12-8 17:08
交比你搵個肥過佢既消防 我都想睇睇啵

消防日日閂埋門,
有幾多機會畀人影到佢地!!
再者, 佢哋咁得閒!吾係瞓覺
就做運動,梗係fit啦!
返1放2, 得閒到去做兼職
運輸拆櫃、 擔擔抬抬搵外快
人所共知!

首頁

尾頁

跳至