時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

ddkaka 發表於 19-11-28 07:58
唔想做中國人舉Banner冇用,身份證同護照都寫住"中華人民共和國",建議首先申請退出中國籍,跟住開始練習唔 ...

推!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

bblou3 發表於 19-11-28 00:14
日日唱,怎麼天生不是女人!怎麼不可讓唇邊有淚痕!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

話自己唔係中國人,但又要寫中文字.

成日舉埋英美國旗去示威
人地有話收留佢地咩?
冇左中國國藉,就變無國藉的難民

要收200萬難民
有幾多國家肯收留部份先?歐盟剛收左敍利亞那批,仲哽得落幾十萬人?美國擋住南美難民偷渡入境, 會收咩?

美國難民營好爆,仲唔太衞生,差過當年的越南難民營.要住難民營幾年, 慢慢批核收定唔收.有案底的暴徒就免問.只係民運領袖有咁好待遇做show炸.曱甴們發夢米咁早!
2014佔中後著草去台灣那批人到宜家都未有身份證, 要做黑市工, 仲要四圍逃.

如有第二個國家的護照, 咁就快d返歸啦,
米留在香港搞搞震完, 拍下pat pat就走!
留番焦土俾我地!

伯爵府

czl115 發表於 19-11-27 21:23
下句應該寫「我是美國狗」

公爵府

畀面勳章

快啦快啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

有本事自己揀投胎去邊度,投去美國都未夠,仲一定要白人,仲要有房有車有錢,父母得佢一個咩都比曬佢,唔使做有人養仲要搵埋對象比佢先滿意

本事小 d 咪申請移民,隨便走無人阻

無本事唔好怨人

男爵府

czl115 發表於 19-11-27 21:23
下句應該寫「我是美國狗」

子爵府

sign the paper and leave ,bye!

大宅

回覆樓主:

如果有一日曱甴係外國遇上排華或種族歧視,佢就知道自己係中國人

大宅

回覆樓主:

如果有一日曱甴係外國遇上排華或種族歧視,佢就知道自己係中國人,白人唔會問你係咪中國人,然後先歧視你或排斥你, 佢哋只憑你的樣貌判斷你係咪中國人

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Jasmine-4711 發表於 19-11-28 21:14
話自己唔係中國人,但又要寫中文字.

成日舉埋英美國旗去示威

如個佢地想香港前途自決或獨立,
米發X啦!
靠班少爺兵保衛香港同解放軍死過?
警隊用催淚彈都最多頂到11日就敗陣而逃.話厠所臭但冇人肯洗, 三文治又嫌棄,食幾啖就掉...
班娃娃兵見到訓練多年的解放軍咁勇猛加埋用真槍實彈,可能嚇到賴尿後調頭走.
但平時養尊處優就跑得冇軍人咁快,被生擒或射中, 送去大陸集中營啦!

如問:已徹回“送中”,點解要去大陸,而唔在香港審?

違反左基本法,有危及國家統一或安全的動亂,對抗中央,按基本法第18條,人大就有權宣佈香港已進入"緊急狀態",中國的全國性法律,可在香港實施.

直情係送佢地自己“中”.
起兵叛國要槍斃架!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

馬騮狗 發表於 19-11-27 21:10
今次講得最啱,因為佢地只係一隻曱甴

咁佢係咩人

伯爵府

回覆 20162016 的帖子

不是人蠢到咁,還是人嗎

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

可能佢哋亞媽不守婦道,勾鬼佬,雜種

大宅

美國d先進國家有垃圾都運去第二d國家掉,吾好痴心妄想會收香港垃圾

伯爵府

唔識英文嘅洋奴,不是中國人就不要寫中文字,寫番曱甴文

男爵府

回覆樓主:

人權法出了 。昵班支持人權法的曱甴都應該好好付上代價!!各位努力檢舉

首頁

尾頁

跳至