心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我冇小朋友,有返工(放平日/假日),身邊朋友都要照顧小朋友,所以想識番D新朋友

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

may886 發表於 19-11-29 10:24
我冇小朋友,有返工(放平日/假日),身邊朋友都要照顧小朋友,所以想識番D新朋友
...
我鍾意傾計食野,但少上深圳,要等老公得閒先會間中去下

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

...

我有小朋友,但兩樣都喜愛
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

複式洋房

...

仔女大左我都想識吃喝玩樂朋友放假結伴去玩/談天說地/一齊行善亦得

男爵府

2020勳章

鍾意食下嘢傾下計,想結伴行山,放鬆心情

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

吹下水好丫, 我都冇細路仔
大悲無淚,大悟無言,大笑無聲。

洋房

2020勳章

...

沙田區 仔大個仔囉,都想認識多d朋友仔呀 ~

大宅

我住元朗,有小朋友,間唔中會去深圳食野

洋房

2020勳章

荔枝茶 發表於 19-12-8 01:46
我住元朗,有小朋友,間唔中會去深圳食野

深圳我間唔中去~上次跟咗朋友去食海底撈同串燒~ 嘻嘻

琥珀宮

...

我都想認識多的朋友, 
本身鐘意食野傾計或上深圳玩樂。
住新界区。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

複式洋房

...

我都是住新界,家庭主婦,想識些朋友一起吃喝玩樂傾下計,扮下靚,可以私訊認識下

333s    發表於 19-12-18 17:13

複式洋房

回覆樓主:

歡迎大家 !稍後私訊你地再倾

男爵府

...

我成日都返去Gel甲按摩食嘢ga

大宅

...

我有小朋友,不過已經大,現在沒有工作,會周圍去,做義工,都會上大陸行吓食下

琥珀宮

may886 發表於 19-12-14 13:48
歡迎大家 !稍後私訊你地再倾

開个 group 到時可以一起北上。上大陸

行吓食下, 結伴行山, 行不同公園, 街市 (買下海鮮, 帶去酒樓加工) 一起食。
gel 甲, 按摩, 足浴。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

ceci_bbb 發表於 19-12-15 16:57
我成日都返去Gel甲按摩食嘢ga

去羅湖商城嗎? 那里最多Gel甲。

我都有按摩, 蛇口/ 深圳灣那区。 沒 gel 甲, 因冇咩甲店。

琥珀宮

KAYAYI 發表於 19-12-16 01:26
我有小朋友,不過已經大,現在沒有工作,會周圍去,做義工,都會上大陸行吓食下
...

背景很相肉。
我間中才做義工, 長期運動, 返學學野, 上大陸行吓, 食下。

你住那区? 香港, 九龍, 新界北/東?

琥珀宮

RHRHRHRH 發表於 19-12-7 22:14
沙田區 仔大個仔囉,都想認識多d朋友仔呀 ~

是, 仔大有他自己生活圈。我地有我地朋友仔。

大宅

333s 發表於 19-12-18 17:12
背景很相肉。
我間中才做義工, 長期運動, 返學學野, 上大陸行吓, 食下。

住屯門呀

333s    發表於 19-12-19 23:03

複式洋房

333s 發表於 19-12-18 17:15
是, 仔大有他自己生活圈。我地有我地朋友仔。

住大埔區,對仔女大左,多左自己時間,你要不要返工,我多數平日上大陸俢甲按摩,因為少d人,你呢?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊