心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

琥珀宮

2020勳章

MidcoMidco 發表於 19-12-19 07:46
住大埔區,對仔女大左,多左自己時間,你要不要返工,我多數平日上大陸俢甲按摩,因為少d人,你呢?
...

屯門人, 仔大左, 有佢朋友圈。

現不用返工, 想搵兼職做下。

你多數平日上大陸俢甲按摩,因為少d人,好呀..... 搵日跟你上。 ok ?
你去羅湖还是福田。
你不用返工吧。

我多數平日上大陸 "按腳" 。(蛇口/ 深圳灣/ 羅湖)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

複式洋房

333s 發表於 19-12-19 23:07
屯門人, 仔大左, 有佢朋友圈。

現不用返工, 想搵兼職做下。

我去羅湖商業城收甲,已光顧了6/7年,有興趣可以一齊去

琥珀宮

2020勳章

MidcoMidco 發表於 19-12-20 13:57
我去羅湖商業城收甲,已光顧了6/7年,有興趣可以一齊去

你常保養,甲一定很美。

朋友介紹2間 gel 甲店。在3/F和2/F
我並非喜歡做gel 甲。(討厭磨甲,很傷而且痛)做甲為了不咬甲。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

2020勳章

KAYAYI 發表於 19-12-19 01:13
住屯門呀

我倆同区,正好現在沒有工作,我和你可以周圍去,上大陸行吓食下。

複式洋房

333s 發表於 19-12-20 23:09
你常保養,甲一定很美。

朋友介紹2間 gel 甲店。在3/F和2/F

做慣左甲,吾做吾得!
可以約下上大陸行下飮下茶

333s    發表於 19-12-21 20:31

琥珀宮

2020勳章

MidcoMidco 發表於 19-12-21 00:22
做慣左甲,吾做吾得!
可以約下上大陸行下飮下茶

用大眾点評買 coupon 折扣好高。
前几天,朋友帶我去深圳見佢旧同事。
佢同事用"大眾点評" 買單,68折 晚飯
(魚,鴨,鷄,鴿 + 炒河,青菜,飯)少于200元,平均每人七十元不到。

食有折的,真係便宜。

琥珀宮

2020勳章

祝大家聖誕節快樂。

鐘意食野傾計或上深圳玩, 吃都不胖的。

當願我能減少少肥。

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

KAYAYI 發表於 19-12-19 01:13
住屯門呀

333s    發表於 19-12-26 12:10

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

333s 發表於 19-12-24 10:59
祝大家聖誕節快樂。

鐘意食野傾計或上深圳玩, 吃都不胖的。

但係我不吃都胖

琥珀宮

2020勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-26 10:12
但係我不吃都胖

那不是, 同类別? 我指是中醫里, 不吃都胖, 喝水都胖。 食少少都胖者。虛胖。"體質寒" 代謝全當機! | …
down 机。

傑媽媽, 怎么辨呢?

你聖誕怎過?

水晶宮

333s 發表於 19-12-26 12:09
那不是, 同类別? 我指是中醫里, 不吃都胖, 喝水都胖。 食少少都胖者。虛胖。"體質寒" 代謝全 ...

我就係你講既虛胖啦,連呼吸都會肥

我冇呀,今年屋企得我一個過咋,咪上黎揾人陪我吹水過下日晨咁囉

琥珀宮

2020勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-26 12:15
我就係你講既虛胖啦,連呼吸都會肥

我冇呀,今年屋企得我一個過咋,咪上黎揾人陪我吹水過下日 ...

小傑媽媽, 小傑去那里?

水晶宮

333s 發表於 19-12-26 18:27
小傑媽媽, 小傑去那里?

去左camp呀

大宅

may886 發表於 19-11-29 10:24
我冇小朋友,有返工(放平日/假日),身邊朋友都要照顧小朋友,所以想識番D新朋友
...

我有小朋友但大個了!我都好鐘意去大陸玩!但有時無伴去,所以得個望字

琥珀宮

2020勳章

傻瓜b 發表於 19-12-30 21:52
我有小朋友但大個了!我都好鐘意去大陸玩!但有時無伴去,所以得個望字
...

你全在九龍東/西; 新界東/西, 还是港島?

約一起去呀。

我有時

無伴去的。 按完腳, 洗完头, 或按身, facial, 洗头直回家。

有時會食午飯/晚飯才回港。

剛去了蛇口, 按腳比較平。 並做了甲。

琥珀宮

2020勳章

“鼠”不盡的快樂!
“鼠”不盡的收獲!
“鼠”不盡的鈔票!
“鼠”不盡的笑容!
“鼠”不盡的幸福!
“鼠”不盡的美滿生活 !

鼠年 錢黏鼠錢 鼠咬錢進家門,富貴好運引進門

琥珀宮

2020勳章

琥珀宮

2020勳章

MidcoMidco 發表於 19-12-19 07:50
好,開個whatapp group, 大家可以交流下

Midco

不如你來開群組?

樓主不知去那里

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊