自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

老實講,我真係覺得同觀眾後唔後生冇關係。
佢講嘢快嘅時候,我根本一句都聽唔到;佢講嘢慢嘅時候,我就聽得好清楚佢每隻懶音,只可以話從未聽過啲懶音懶可以咁「懶」、咁核突,真係「懶」到令人打冷震!
雖然我都聽過YY有去學習改善,但我只可以話,懶音對於她來說,是死症。

Duster    發表於 19-11-30 15:12

水晶宮

keroropocoyo 發表於 19-11-29 22:32
其實我覺得佢一啲都唔靚,唔知點解會攞冠軍

佢都叫唔靚?!唔係呱!
不過聽佢講嘢,真係好辛苦,又嘈又懶音

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無高貴的感覺

珍珠宮

keroropocoyo 發表於 19-11-29 22:03
佢超嘈,又粗俗,超MK, 見到佢即轉枱,無綫真係要考慮下換咗佢!

佢做啲戲都唔會睇!

佢俾我感覺太想破格,時常想用反差行為黎突顯自己非一般靚女,好似有d女仔好鍾意挑戰男生玩意,佢就爛口講咸濕野其實呢個時代好多女仔鍾意爆粗,電單車,相機,電腦等等既野,反而俾人跟風感覺!

男爵府

10a..唔打扮,選港姐靚好多_

水晶宮

keroropocoyo 發表於 19-11-30 13:54
唔使旨意我再睇佢,一定轉台!

香港大學生咪好似佢一樣,粗口爛屎不知所謂

水晶宮

chuiyeebird 發表於 19-11-29 22:46
可能10a 覺得大家晤同Level 所以決定離巢

麥明詩法律系外國留學高佢幾班,根本冇得比,香港大學生嘅佢只能夠講粗口,日日鬧警察,粗口小姐都係黃絲人

公爵府

wcpcelia 發表於 19-11-30 15:37
無高貴的感覺

陳凱琳就有高貴感覺,fyy....,所以唔關後唔後生事,好同意樓上有人話“物以類聚”, 唔明佢讀咁多書点解一d書卷味都無。
好記得有一集,佢話畢業嘅時候,佢阿爸送咗個幾貴嘅袋畀佢,同佢講大個女喇,做人要有taste(exactly唔記得全句,大約係咁), 麥明詩話:咁點解你而家仲係咁? Fyy答唔到咀。其實當時我都有同一諗法。

首頁

尾頁

跳至