夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

同友拍左4年拖,中間嗌交都即日無事。但上星期六我地又嗌交,男朋友就無覆過我任何whatsapp電話,到左後一日先覆我要比少少時間佢,我都表示會等佢。
但到星期一時我主動講早晨,佢都有回應並好似平時語氣咁每日繼續覆我,中間亦有主動關心我同提出新話題至到尋日。
去到尋日朝早,我打左一大段野表示自己好愛佢同反省左自己既問題,佢回左我比多少少時間佢諗諗,因為問題好似係佢自己唔知點面對我,係佢自己既問題,但佢仲好愛我,唔想分手同表示唔想我唔開心,我表示我會等佢,傾左一小陣既閒計後,佢就無再應機過
我諗我地真係進入左冷靜期,我係咪應該等佢冷靜完主動揾我?

男爵府

Ff無聊人as 發表於 19-11-30 08:43
同友拍左4年拖,中間嗌交都即日無事。但上星期六我地又嗌交,男朋友就無覆過我任何whatsapp電話,到左後一 ...

你可以準備定下一次戀愛了

子爵府

畀面勳章

男人突然咁,心裏已有另一人

大宅

The question is why 嗌交, whether it is your wrong and make him to quit from you. It seems that he become not loving you.

禁止訪問

大宅

有時嗌交嗌得多,確實令人好煩厭,又傷感情,我諗叫冷靜下都係完結嘅先兆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

同友拍左4年拖,中間嗌交都即日無事。但上星期六我地又嗌交,男朋友就無覆過我任何whatsapp電話,到左後一 ...
你已經主動搵佢
佢話冷靜下,可以有分手的準備
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

9 x 9 識左第二個, 暫時唔好搵啦, 你越緊張佢越覺你煩.
為何嗌交先? 如果你地常常嘈, 好好考慮清楚是否適合你.

子爵府

可能當時另一件未得手,令他心靈交碎,幻得幻失,要時間等。。

不過壯志D谂,可能佢想專注事業,有成回來再找你。

反正大家未結婚,不要用個等字了,時間對女仔來說很重要。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一淡左,一唔揾/少揾,話要冷靜,同變心無咩分別

大宅

我都想知今次係為咩事而嘈交先?

翡翠宮

回覆樓主:

厭煩
佢係客氣地分手

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

拍得長時間又無提結婚,佢可能已經有新................,你愛佢佢都有選擇權利,有時候去真係要放手,唔同路走落去結果都係一樣你唔使帶多個小朋友,條路仲難過

大宅

你有心理準備,少咗溝通,少咗聯絡,又冇見面,就好難維繫,冷完靜完,就散了

男爵府

唔夾先成日鬧交,又何必免強?

男爵府

冷靜完都係預左分手

大宅

咩原因鬧交?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

.......我打左一大段野表示自己好愛佢同反省左自己既問題,.......

咁即係本身已有問題, loop 完又loop, 可能佢厭咗 or 已出現另一個!!!

大宅

回覆 Ff無聊人as 的帖子

比較婉轉既分手

子爵府

回覆 Ff無聊人as 的帖子

我諗你男朋友主因唔係今次鬧交,只係導火線,有時導火線呢家野真係可以一引即爆

首頁

尾頁

跳至