網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

為什麼不能加到購物車?我只想集運,係咪可以選直接購買,然後選集運倉地址都得?

象牙宮

ansonbbb 發表於 19-11-30 11:14
為什麼不能加到購物車?我只想集運,係咪可以選直接購買,然後選集運倉地址都得?
...

迪卡侬旗舰店

戶外的。 淘過, 迪卡侬 專柜也買過。
网上,平D。
有的貨,專柜無。100%,相似的就有。
(有可能,生產專售网購)專柜買不到。100%一模樣。
九成似就好多。

今次特專 模擬 可以入車,可以付。地址當然可以集運。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

加到呀!

侯爵府

環保接龍勳章

買過, 無問題.
係咪貨品問題買唔到? 例如..黑色衫/褲等.

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

竇漪房 發表於 19-11-30 14:38
加到呀!
手套可能按購買時會比唔到錢, 香港運動~~禁運呀。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

andyman 發表於 19-12-7 11:12
手套可能按購買時會比唔到錢, 香港運動~~禁運呀。

我知道,但連禁品都加到入購物車,我估係樓主想買嘅無貨

首頁

尾頁

跳至