3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

洋房

其實我個女係xx福游泳學校由water babies游到5歲都仲未識游,我知我個女本身怕水,所以學得慢,。我只在佢學識,唔係柙要比賽。但佢進度較慢,而且游泳學校個邊本身俾佢升左級之後,因為話佢個堂學新野喊,又要會去番低一班。能力未到要學番之前既我明,但事前無通知下,去到先轉班轉亞sir,搞到本身對游水無信心既女女而家一去親游水班就喊。想問仲學唔學好?但游水係技能,我本身唔識游,所以想佢學識。如果繼續學,咁有無私家既教練好可以介紹呢?我本身住大埔。

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
TPK34101 發表於 19-12-1 09:51
其實我個女係xx福游泳學校由water babies游到5歲都仲未識游,我知我個女本身怕水,所以學得慢,。我只在佢 ...

我仔個教練好好,好有耐性....
我仔之前喊足全堂都好有耐性氹

佢係私人教練,多數一對一...

洋房

Natalie625 發表於 19-12-2 12:43
我仔個教練好好,好有耐性....
我仔之前喊足全堂都好有耐性氹

請問你係邊區學呢?上課地方又會係邊呢?因為我唔係住有會所既地方,所以唔知點好。

大宅

TPK34101 發表於 19-12-2 15:54
請問你係邊區學呢?上課地方又會係邊呢?因為我唔係住有會所既地方,所以唔知點好。
...

我仔去公眾泳池上咋....
其實你俾左錢泳會,可唔可以叫佢唔好經常轉阿sir,小朋友好冇安感....

我仔開頭見教練,頭幾堂都喊足全程....仲要係勁大聲果隻不過我都係覺得游水係救生技能,而且對心肺好,所以當初佢喊都冇放棄...喊左幾堂後就愛上游水...出左泳池游之後進步好快...

唔使同人比較,只要佢唔驚水,夾啱教練就進步好快ga..加油

洋房

Natalie625 發表於 19-12-2 22:56

我仔去公眾泳池上咋....

多謝你呀!可能就係成日轉,所以一轉我個女就驚。唉!我而家打算幫佢轉另一間再試下啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊