懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

28/11早上去廁所,有啡分泌,中午就流血,好似來m咁,半張護墊深紅色,夜晚就開始得dd啡。
29/11 早上見又有啡,所以就下午入左醫院。例行檢查,縛機聽bb心跳,摸肚。到夜晚又冇流。
30/11 早上同中午都有流dd啡。之後到今日都冇流。醫生就叫左我出院。

有冇經驗既媽媽,通常見紅係咪唔係成日有?同埋大約幾時生?謝謝

大宅

期望可達到 發表於 19-12-1 19:09
28/11早上去廁所,有啡分泌,中午就流血,好似來m咁,半張護墊深紅色,夜晚就開始得dd啡。
29/11 早上見又 ...

你幾多周呀

大宅

期望可達到 發表於 19-12-1 19:09
29/11 早上見又 ...

呢個網站有助產士解釋見紅情況;https://mamibuy.com.hk/talk/article/70453
喺討論區有好多媽媽有流啡經歷可以search 流啡舊文
你入左院檢查,醫院放你走即是冇危險性,唔駛諗太多,BB自己揀時間出世,我朋友假陣痛左成星期先生得。

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
tovibb 發表於 19-12-1 19:23
你幾多周呀

今日 37w4

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
yan1008 發表於 19-12-1 21:07
呢個網站有助產士解釋見紅情況;https://mamibuy.com.hk/talk/article/70453
喺討論區有好多媽媽有流啡經 ...

謝謝,我睇下。

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
見紅可以玩成個星期

別墅

PhoebeChan333 發表於 19-12-3 01:30
見紅可以玩成個星期

我而家仲未有動靜

大宅

期望可達到 發表於 19-12-3 12:37
我而家仲未有動靜
第一胎? 男仔定女仔, 第一胎女仔會近預產期或遲D生架.

複式洋房

我就黎38w,都係一啲動靜都無,好緊張

別墅

yan1008 發表於 19-12-3 14:07
第一胎? 男仔定女仔, 第一胎女仔會近預產期或遲D生架.

第一胎,男仔

別墅

angelchan04 發表於 19-12-3 14:50
我就黎38w,都係一啲動靜都無,好緊張

我都係好緊張,我早幾日訓醫院,見到好多都叫。我仲緊張

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊