1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Daisywong313 發表於 19-12-3 15:29
我都知,我會睇住因為佢前面唔喂入去
後面就一路含住唔呑,可以成個鐘出埋街仲係口
但只要一滿,佢 ...

含得太耐好易蛀哂啲牙架!

複式洋房

回覆 WW_WW 的帖子

我PM咗你啦,希望你小朋友嘅情況快啲有改善啦

複式洋房

PM咗你啦

複式洋房

回覆 Mowingki 的帖子

都PM咗你啦

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

健康傻蛋 發表於 19-12-3 20:09
含得太耐好易蛀哂啲牙架!

我一路喂佢就唔會含

民房

小泰子 發表於 19-12-3 10:39

你想我PM你?

可否也分享給我,感謝

別墅

小泰子 發表於 19-12-2 19:09
回覆 Daisywong313 的帖子

我都係同路人,不過我仔仔之前仲差,好多嘢都唔肯食,最後揀咗搵專業人士幫手, ...

Pm pls (emoji)

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 ckck1314 的帖子

可以吖,而家PM你

複式洋房

回覆 andreaw_t 的帖子

Ok

複式洋房

我都係同路人,不過我仔仔之前仲差,好多嘢都唔肯食,最後揀咗搵專業人士幫手, ...

我都想知,謝謝(emoji)(emoji)‍♀️

複式洋房

回覆 Molly103 的帖子

好,我PM你

複式洋房

2019新春慶豚圓

唔係吖,係餵食治療,原來教小朋友食嘢係好有系統,我初初都唔知,用盡所有方法 ...

Can you pls pm me too thanks!

複式洋房

我都想要專業人士資料呀(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆 meangoo 的帖子

已經Pm咗俾你啦

複式洋房

回覆 beibei15 的帖子

Ok, please check

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 小泰子 的帖子

hi. pls pm info. thanks

複式洋房

回覆 unreality910 的帖子

Ok

民房

你想我PM你?

可否PM我,唔該晒(emoji)

複式洋房

回覆 小泰子 的帖子

請問可否pm有關喂食治療的資料嗎?謝謝!

民房

發表於 前天 16:11 |顯示全部帖子

唔係吖,係餵食治療,原來教小朋友食嘢係好有系統,我初初都唔知,用盡所有方法 ...

可以pm餵食治療資料給我嗎?謝謝你!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊