自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

上星期蓮花山公園花展, 香港太壓抑, 去了看花放鬆一下, 風景很美

請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

翡翠宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 andyman 的帖子

好靚

男爵府

回覆樓主:

好靚呀!蓮花山,是否可以搭地鐵去???

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jadechant 發表於 19-12-2 10:10
好靚呀!蓮花山,是否可以搭地鐵去???
可以呀, 福田口岸搭到少年宮F1出口就到了, 但花展已結束, 如要睇花展可以去東湖公園有菊花展, 至到12月10日, 在深圳火車站坐17號到總站就得。
請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

別墅

男爵府

andyman 發表於 19-12-2 10:32
可以呀, 福田口岸搭到少年宮F1出口就到了, 但花展已結束, 如要睇花展可以去東湖公園有菊花展, 至到12月10日 ...

知道,謝!

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

出去走走也好

琥珀宮

2020勳章

回覆樓主:

透透氣……

花……

王國長老

2020勳章 王國長老

andyman 發表於 19-12-2 08:30
上星期蓮花山公園花展, 香港太壓抑, 去了看花放鬆一下, 風景很美

好靚~

我而家都係幾乎每個周末上深圳行吓, 喺香港對住啲咩人, 真係人都癲, 返上去反而吸呼到自由空氣。
每星期一杯喜茶,周圍去玩,人生一大樂事。

水晶宮

edea 發表於 19-12-2 11:21
好靚~

我而家都係幾乎每個周末上深圳行吓, 喺香港對住啲咩人, 真係人都癲, 返上去反而吸呼到自由空 ...

除左喜茶, 果間 (一點點)也很好喝, 勝在便宜.

王國長老

2020勳章 王國長老

andyman 發表於 19-12-2 11:43
除左喜茶, 果間 (一點點)也很好喝, 勝在便宜.

一點點?我冇留意,下次睇吓先,多謝介紹。

水晶宮

edea 發表於 19-12-2 11:21
好靚~

我而家都係幾乎每個周末上深圳行吓, 喺香港對住啲咩人, 真係人都癲, 返上去反而吸呼到自由空 ...

我都係差不多兩個星期就上去, 多數行博物館, 公園, 海濱長廊, 來緊會去東湖公園睇菊展。

edea    發表於 19-12-2 14:16

子爵府

2020勳章

andyman 發表於 19-12-2 08:30

出走才能心情舒暢

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊