6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
而家BB差唔多8個月,其實近呢個月只要我出房門去整餸做家務就會爆喊,我已經唔係個D一喊就衝入去個種,出去房門之前仲同佢講我去整嘢比佢食,總之佢要見到我先收聲,唔通真係要放佢出去望實我整嘢? 我全職自己湊,有時聽到喊足半個鐘就好頭痛

大宅

dolldollk 發表於 19-12-2 12:33
而家BB差唔多8個月,其實近呢個月只要我出房門去整餸做家務就會爆喊,我已經唔係個D一喊就衝入去個種,出去 ...

放佢係廚房門口坐HIGH CHAIR可以嗎? 又或者可唔可以俾佢係廳個圍欄自己玩, 你間唔中出嚟望下佢?

複式洋房

定係都比bb係廳到?比佢見到你安心d

大宅

chu_chu_zone 發表於 19-12-2 14:20
放佢係廚房門口坐HIGH CHAIR可以嗎? 又或者可唔可以俾佢係廳個圍欄自己玩, 你間唔中出嚟望下佢?
...

要喇應該 只係見佢平時係highchair望我勁悶咁既樣,又未有圍欄佢周圍搞搞震XDDD

大宅

cheungchiming12 發表於 19-12-2 15:25
定係都比bb係廳到?比佢見到你安心d

我洗碗都放佢係廳,不過連我屙個尿都唔比,好頭痛,雖然我都由佢嘈

複式洋房

發表於 前天 13:39 |顯示全部帖子
dolldollk 發表於 19-12-2 12:33
而家BB差唔多8個月,其實近呢個月只要我出房門去整餸做家務就會爆喊,我已經唔係個D一喊就衝入去個種,出去 ...

我同你一樣…最後買咗條四爪
咩帶,帶住佢做嘢…

大宅

發表於 前天 14:03 |顯示全部帖子
高齡亞豬媽 發表於 19-12-5 13:39
我同你一樣…最後買咗條四爪
咩帶,帶住佢做嘢…

我而家放佢係highchai,跟住佢悶過頭係度大叫,下次我再問佢出唔出highchair定係床,佢唔望我都唔跟出去

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊