潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
呢兩季d 紫色勁靚,忍唔到手,聖誕packing 又好靚,暫時唔unbox 住。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

yolandapets    發表於 9 小時前
mimmywhite    發表於 10 小時前
mimmywhite    發表於 10 小時前
Cheuk2012    發表於 4 天前
pymame    發表於 5 天前
HehaKK    發表於 5 天前
wcpcelia    發表於 5 天前
hom320    發表於 5 天前

大宅

ggbwong 發表於 19-12-2 14:49
呢兩季d 紫色勁靚,忍唔到手,聖誕packing 又好靚,暫時唔unbox 住。

靚靚mini Square
聖誕packing點都要出手!
今日我都出左手買頸鏈忍唔住手呀!

大宅

2019勳章

好靚呀

別墅

好靚呀

大宅

勁靚呀

我好想要個紫色boy

大宅

2019新春慶豚圓

紫色羊皮

子爵府

我家姐今日都買咗呢個but 深藍色

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

伯爵府

Super leng

別墅

2019勳章

回覆樓主:

Very nice! how much?

侯爵府

粉紫,好吸引

男爵府

回覆 ggbwong 的帖子

襯埋紫草鞋一流

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

2019新春慶豚圓

大宅

回覆樓主:

好靚!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

象牙宮

幸福可以好簡單

大宅

粉紫好靚呀

大宅

2019新春慶豚圓

今日買嗎? 已經轉左新包裝喇 正呀
咁要去買野喇~
btw我都有個深紫既17

首頁