1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

bb13個月 轉左illuma有機3號奶粉 一個月左右 柯便便都比較淋 今日柯左2次便便都好深色 偏黑咁 好擔心? 會唔會有咩問題 平時未試過咁

琴日食過紅菜頭粥 有冇關係?但啲人話食完紅菜頭啲便便會紅色 但佢就黑黑地

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Ice0018 發表於 19-12-2 17:11
bb13個月 轉左illuma有機3號奶粉 一個月左右 柯便便都比較淋 今日柯左2次便便都好深色 偏黑咁 好擔心? 會 ...

我仔食完紅肉火龍果d便便都會變黑色,好似泥咁
我覺得紅頭頭同紅肉火龍果隻色都幾似
所以如果bb無咩唔舒服,可以觀察下先,如果真係關個紅菜頭事,咁最多疴兩三次就會變返平時咁

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Ice0018 發表於 19-12-2 17:11
bb13個月 轉左illuma有機3號奶粉 一個月左右 柯便便都比較淋 今日柯左2次便便都好深色 偏黑咁 好擔心? 會 ...

有關係架,食完會好似柯血咁,但食之前有冇柯黑屎,食之前都有就要睇醫生喇! 食之前冇就睇多兩三次便便,如果關紅菜頭事,應該幾次就正常返架喇

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
應該關紅菜頭事, 如果食完好快就屙就會偏紅色, 隔得耐先屙就黑色我自己食紅火龍果都會咁 =P

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊