自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
7仔和ok都有得買$7.5一盒!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 6 天前

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝報料

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

好飲嗎?甜味?未試過!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

呢隻幾好飲

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

961123 發表於 19-12-2 19:09
好飲嗎?甜味?未試過!

我覺得唔太甜,又有薑味,啱我口味!

珍珠宮

子爵府

mickeyeva 發表於 19-12-2 19:32
我覺得唔太甜,又有薑味,啱我口味!

同行

複式洋房

我又買番盒試吓先
人人常歡笑,世界更美妙

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 mickeyeva 的帖子

謝謝推介

伯爵府

大宅

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

伯爵府

回覆樓主:

子爵府

仲出左 gelato,有 d 貴,22 蚊杯,未食所以包膠唔到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊