夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
上:背景簡介:小女子接近50,3年前因工作關係結識了現在的男友,專業人士,有學識有地位有財力,接近70,一年半前打本比我做生意。過去的日子中,不是時常見面,因為他工作很忙有兩頭住家(香港及外地),亦有無數女人,但對我不差,只是大家從沒確定對方的地位。最近我們去了外地數天,到埗時無意中看見他的手機訊息,有位女人問他「老公你落機未」,這女人絕對不是他的兩位老婆。當下好唔開心,但我沒有說出來。這個旅程最後他向我承諾我係佢第三位老婆。

洋房

lemonsugar 發表於 19-12-2 22:04
上:背景簡介:小女子接近50,3年前因工作關係結識了現在的男友,專業人士,有學識有地位有財力,接近70, ...

下:他打本比我做生意,就是怕有朝一日佢死了,我仍有自己的事業。他説他年紀大,不在乎肉體,對我的愛是關懷及承諾,做佢女人直至佢死為止。在我,其實不介意他已有2頭家,有散餐女友,但這個稱他為老公的女子,有點介意,夠竟第3⃣️個老婆有幾多位?我夠竟問唔問佢好?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

下:他打本比我做生意,就是怕有朝一日佢死了,我仍有自己的事業。他説他年紀大,不在乎肉體,對我的愛是 ...

唔好問啦 做佢女人就算 知咁多 難了你們的感情 你接受到 便ok, 有錢袋咩都買到 好似賭王咁

珍珠宮

你已經知道佢有2頭住家,仲有散餐女朋友,再問都冇意思

翡翠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

多個同事唧,有乜所謂問乜鬼
你地開枱打麻雀都得

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上:背景簡介:小女子接近50,3年前因工作關係結識了現在的男友,專業人士,有學識有地位有財力,接近70, ...

唔問
相信你地都唔會結婚
知太多對你冇好處

佢也不只鐘意你一個,大家玩吓就算
相知相遇相識

伯爵府

mini1204 發表於 19-12-2 22:40
你地開枱打麻雀都得

同事

洋房

crystal媽咪 發表於 19-12-2 23:04
唔問
相信你地都唔會結婚
知太多對你冇好處

點解女人禁難一腳踏幾船?佢表白完後,我其實好驚,我又認真對待這段感情,怕將來會令自己好傷心。以前有個另一段關係,一齊10幾年,又係年紀比我大,在我們最甜蜜的時候佢死左,我足足用左10年時間才放得低

洋房

你地開枱打麻雀都得

真心笑左

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lemonsugar 發表於 19-12-2 23:18
點解女人禁難一腳踏幾船?佢表白完後,我其實好驚,我又認真對待這段感情,怕將來會令自己好傷心。以前有 ...

可能男同女唔同,愛同性可分開,愛又不一定等於鐘意
佢愛你,又同時對其他女人有好感,你一開始已知、亦接受,我勸你不要偷睇電話,不要追問。

在我看,可能有更多女人,你一係接受,一係走
相知相遇相識

翡翠宮

2019新春慶豚圓

lemonsugar 發表於 19-12-2 23:18
點解女人禁難一腳踏幾船?佢表白完後,我其實好驚,我又認真對待這段感情,怕將來會令自己好傷心。以前有 ...

come on,佢有兩頭住家你吾介意,佢食散餐你亦吾介意,其實你仲有乜好值得介意
一睇就知係純純兔之戀,吾洗驚。

洋房

crystal媽咪 發表於 19-12-2 23:22
可能男同女唔同,愛同性可分開,愛又不一定等於鐘意
佢愛你,又同時對其他女人有好感,你一開始已知、亦接 ...

其實夠竟佢對我有幾愛,我唔知。平時佢好慬慎理財,可以話係慳撿,佢係我身上投資左幾百萬,重要做生意唔係必賺,夠竟係咪愛我?好迷惘!我知我認真左,但我控制不到自己感情。佢話同我唔再乎肉體,其實係咪我肉體唔吸引?畢竟我不是年靑

洋房

mini1204 發表於 19-12-2 23:40
come on,佢有兩頭住家你吾介意,佢食散餐你亦吾介意,其實你仲有乜好值得介意
一睇就知係純 ...

什麼叫純純兔之戀

翡翠宮

2019新春慶豚圓

lemonsugar 發表於 19-12-2 23:44
什麼叫純純兔之戀

一個伯爺力戰兩個老婆無數散餐再加一係後備(即係閣下)
好明顯就係純純兔s 之戀

大宅

2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
你地開枱打麻雀都得

同事

瑪瑙宮

lemonsugar 發表於 19-12-2 23:43
其實夠竟佢對我有幾愛,我唔知。平時佢好慬慎理財,可以話係慳撿,佢係我身上投資左幾百萬,重要做生意唔 ...

你地之間有幾多係愛,我唔知
佢經歷咁多,有咩未玩過?只係我覺得呢個唔個一個難題
喺我角度可以分比咁多人嘅,已經唔係愛
相知相遇相識

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

你對佢都唔係愛,你又怎能要求佢對你有幾愛?這只係一場交易吧。。最緊要清楚自己咩位置,做好本份就得。。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你接近50,搭上個接近70阿伯,個阿伯仲要有兩個老婆和無數散餐,諗起都有D嘔。你問阿伯愛唔愛你極之多餘,不如你問自己如果阿伯唔俾錢你,你仲跟唔跟佢啦。

男爵府

你地開枱打麻雀都得

妳啱, 八個老婆, 琴旗書畫, 知書識禮, 只怪"伯虎"還不珍惜.......

男爵府

soso1227 發表於 19-12-3 09:35
你接近50,搭上個接近70阿伯,個阿伯仲要有兩個老婆和無數散餐,諗起都有D嘔。你問阿伯愛唔愛你極之多餘, ...

個個女人都叫佢老公, 策略係自己點都唔好叫, 叫就幾千萬上落, 吊高來賣....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊