在職全職

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-12-3 16:47
你係街冇貢覺得眼瞓架

我對住一堆紙係特別有催眠作用

真係試問誰能明白我?唯太后也

水晶宮

acbeans 發表於 19-12-3 15:39
我呢排都已經用太宮買返嚟嘅皂沖涼洗面,沖完無咁身痕

有無用電解水機出來既徵酸性水洗面呀?我唸您唔好用太宮買既皂來洗面啦。就咁清水(電解水機filter出來既水) 洗面,之後用花水tune返fu下

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-12-3 16:47
你係街冇貢覺得眼瞓架

我對住一堆紙係特別有催眠作用

好似有人唱催眠曲咁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-12-3 16:47
我老公話無得整,要換機

熱水爐我早幾年換過,好甘

雲母殿

acbeans 發表於 19-12-3 16:48
就係囉!

咁算啦,由今日起再mark 過

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-12-3 17:48
熱水爐我早幾辛換過,好甘
煤氣?

雲母殿

bylobb 發表於 19-12-3 17:52
煤氣?

Yes

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-12-3 17:52
Yes
我都係煤氣, 求神拜佛唔好壞

雲母殿

bylobb 發表於 19-12-3 17:59
我都係煤氣, 求神拜佛唔好壞

我屋企住咗20年,講真真係壞係遲早嘅事

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 19-12-3 12:56
加多左頸巾, but 都係寒左嘅

明天仲凍呀,你度大風

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 19-12-3 16:52
你跟佢跑

我跑唔郁架!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 19-12-3 17:44
有無用電解水機出來既徵酸性水洗面呀?我唸您唔好用太宮買既皂來洗面啦。就咁清水(電解水機filter出來既水 ...

咁我用電解水啦!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-12-3 17:48

熱水爐我早幾年換過,好甘

我見煤氣公司啱我屋企喉位用嘅,最貴都係9千銀左右

雲母殿

acbeans 發表於 19-12-3 20:14
我見煤氣公司啱我屋企喉位用嘅,最貴都係9千銀左右

九千仲吾夠呀

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-12-3 17:49
咁算啦,由今日起再mark 過

我連自己有邊幾隻都唔記得

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-12-3 20:15
九千仲吾夠呀

咁我會揀啲6千零嘅

雲母殿

acbeans 發表於 19-12-3 20:19
我連自己有邊幾隻都唔記得

銀行月結單會show嘛

雲母殿

acbeans 發表於 19-12-3 20:20
咁我會揀啲6千零嘅

6千幾成部XR啦

水晶宮

acbeans 發表於 19-12-3 20:11
咁我用電解水啦!

用啦! 一係綠色filter出來既中性水,1 係溜返出來既弱酸性水,我而家只用ed水來洗面同刷牙架咋

水晶宮

多利是 發表於 19-12-3 17:44
有無用電解水機出來既徵酸性水洗面呀?我唸您唔好用太宮買既皂來洗面啦。就咁清水(電解水機filter出來既水 ...

我上次面敏感紅腫到豬頭咁都係靠呢招好返咋

首頁

尾頁

跳至