自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
大家保重身體 !

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

葵涌11度,估唔到一起身凍左咁多。即刻搵c6d冬衣。

子爵府

回覆樓主:

係凍左好多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

回覆樓主:

公爵府

得閒姨 發表於 19-12-3 06:57
係凍左好多

一下子凍左甘多,我d秋天針織衫都未岀就直接拿冬天毛衣

水晶宮

回覆樓主:

複式洋房

今朝早一起身。。凍左好多呀!有冬天既感覺la,哈哈

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

涷左好多

水晶宮

回覆樓主:

短袖+外套, ok呀

男爵府

2019新春慶豚圓

櫺囹桼 發表於 19-12-3 06:07
大家保重身體 !

我個度今朝得11度,大家記得著衫。

男爵府

回覆樓主:

尋晚好大風我已取冷衫同厚長褲出黎,大家注意保暖

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

注意保暖

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

保重

侯爵府

唔講又唔覺今朝咁低温
我昨晚都係著住短袖睡裙冚冷氣被咋,衣櫃都未換季。

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝提醒

別墅

呢2日感覺到真係冬天來了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊