6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我好想搵返一位媽媽都係入東區醫院生b,產後住B7房 我個仔應該同呢位媽媽個女差唔多時間生b 佢可能早我一日 (我個b係4月7日晚出世,4月9號出院)我4月11號喺東區個嬰兒黃疸病房撞到呢位媽媽 但好後悔冇問佢交換電話就走了 如果你有相同經歷可唔可以聯絡我呀☺️我好掛住你呀

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
christywuhy 發表於 19-12-3 06:41
我好想搵返一位媽媽都係入東區醫院生b,產後住B7房 我個仔應該同呢位媽媽個女差唔多時間生b 佢可能早我一日 ...

如果我冇記錯 呢位媽媽係瞓喺B7號房近門口嘅右手邊第一或第二張床

別墅

2019勳章

發表於 昨天 02:59 |顯示全部帖子
揮手區,我未必係你所講個位媽媽
但我4月6日都係東區生左囝囝,9號出院,11號東區複診黃膽可能見過你都唔奇,因為我4月2日已經係B7等生,晚晚坐瑜伽波但我生完就去左F8啦

洋房

發表於 昨天 05:59 |顯示全部帖子
koshiba1988 發表於 19-12-6 02:59
揮手區,我未必係你所講個位媽媽
但我4月6日都係東區生左囝囝,9號出院,11號東區複診黃膽可能見過 ...

你好呀!可能我哋喺照黃疸中心度見過都唔奇 我老公係荷蘭人(鬼佬)你有冇印象11號見過我哋呀? 就算冇都冇所謂 希望我們能交朋友呀☺️你囝囝大我個嗰一日 我哋有可能等生時撞過都唔奇 太開心啦(emoji)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊