自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

牛年勳章

子爵府

通常我都係開錄音機偷偷地錄音。
不過呢個可即時偷聽到。

珍珠宮

2024年龍年勳章

櫺囹桼 發表於 19-12-3 08:24
打開蘋果耳朵...你部手機就變成一部竊聽器啦!
舉個例子,你將部手機打開耳朵...然後戴住AirPods 去pantry .. ...
咁唔可以行開太遠囉~

珍珠宮

2024年龍年勳章

願我能 發表於 19-12-3 11:36
通常我都係開錄音機偷偷地錄音。
不過呢個可即時偷聽到。
你講真?! 錄到同事講你壞話嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

部ipad更新咗,我都唔知個耳仔原來係呢個功能哈哈
總有離別的時候

珍珠宮

2024年龍年勳章

talktime 發表於 19-12-3 11:02
正常唔會放低電話喎
我去pantry(斟水, 吹水, 食嘢...), toilet(專心辦公)都唔會帶電話喎~我覺得自己正常吖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

兩個人,一人帶一隻耳機,可以當通話器
8-)

侯爵府

搵到啦謝謝你

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我有,但吾識用

首頁

尾頁

跳至