想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
今日已經係放胎第6日今早晨尿驗白雪雪得一條線我係咪冇希望啦?好傷心
我係用雪胎人工周期
7號返去抽血

別墅

回覆 Jenjen223 的帖子

太早喇,偷驗會影響心情,心情影響荷爾蒙,荷爾蒙影響子宮,去睇D笑片,聽下音樂,令自己放鬆

複式洋房

Jenjen223 發表於 19-12-3 09:09
今日已經係放胎第6日今早晨尿驗白雪雪得一條線我係咪冇希望啦?好傷心
我係用雪胎人工周期
7號返去抽血

起馬第9/10日先驗

別墅

2019新春慶豚圓

我係用雪胎人工周期
7號返去抽血

我30號放胎,醫生係叫我7號驗血,但我都係一d感覺都無

複式洋房

Coolgirl1015 發表於 19-12-3 10:04

太早喇,偷驗會影響心情,心情影響荷爾蒙,荷爾蒙影響子宮,去睇D笑片,聽下音樂, ...

我睇人哋講放day5胎最快第5日可以驗所以去偷驗點知白板😭

複式洋房

Miffywsc 發表於 19-12-3 10:31

我30號放胎,醫生係叫我7號驗血,但我都係一d感覺都無:pit ...

請問你放day幾胎呀?你有冇偷驗😁我都冇感覺只係乳房禁到痛唔知係唔係m到

別墅

2019新春慶豚圓

Jenjen223 發表於 19-12-3 11:25
請問你放day幾胎呀?你有冇偷驗😁我都冇感覺只係乳房禁到痛唔知係唔係m到

我都係放Day5 呀
尋日有m 痛感覺
但今日已經無,胸都無痛

別墅

我值入左三次,有兩次著床但係grow 唔倒,成個經驗話比我知,千其唔好偷驗,因為好影響心情,我兩次著床都係day9驗倒,之後棒棒加深完再變淺,你bingo的話,放胎後11日一定驗倒,忍耐一下,比D信心自己

別墅

我都係植入day5
要day12驗綠D先有淺線

複式洋房

回覆 Coolgirl1015 的帖子

想問你係咪bingo 後keep住用綠D驗?

別墅

回覆 Rubbisj 的帖子

用驗孕棒

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Jenjen223 發表於 19-12-3 11:22
我睇人哋講放day5胎最快第5日可以驗所以去偷驗點知白板😭

我都係植入day 5胎要第8日先驗到淺線,第5日驗好似早咗啲喎

複式洋房

Lovesweetbaby 發表於 19-12-4 10:20
我都係植入day 5胎要第8日先驗到淺線,第5日驗好似早咗啲喎

甘我聽早驗下恭喜你想問下你用驗孕棒驗定咩?

大宅

我係用雪胎人工周期
7號返去抽血

我都係放day 5胎
去到第8日先有幻覺灰控,第9日超淺控,第10日就粉紅控。
你今日第6日咋嘛,唔好太傷心,祝好運

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Lovesweetbaby 發表於 19-12-4 10:20

先係用綠D驗,綠D加深到第三日就用埋曼仔、CB,跟住幾日後就抽血證實懷孕。

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 前天 08:35 |顯示全部帖子
我係用雪胎人工周期
7號返去抽血

樓主今日驗血要加油呀!!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊