自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
如是,有冇推介?謝謝

水晶宮

mmpo 發表於 19-12-3 10:15
如是,有冇推介?謝謝

早前消委會好似講過哩隻不俗

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

如是,有冇推介?謝謝

Dyson

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

小米平靚正

複式洋房

我屋企都係用philips,幾好,用完無鼻敏感

wcpcelia    發表於 前天 10:20

複式洋房

如是,有冇推介?謝謝

屋企用緊o果部唔錯,而且大部份嘅細菌(emoji)都隔到!家有寵物&小朋友加老人家

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-12-3 10:31
小米平靚正

侯爵府

唔該各位

伯爵府

用緊小米 但都好多塵 想買dyson試下

大宅

如是,有冇推介?謝謝

Sharp好似都幾好

侯爵府

rainbowchuuu3 發表於 19-12-3 11:08
用緊小米 但都好多塵 想買dyson試下

咁用左小米有冇好d?

珍珠宮

回覆樓主:

我諗要關窗先有用,我屋企開左窗出街,番到黎,見到地下有一粒粒黑色野,明明已經吸乾淨先出去

大宅

我覺得係呢排大塵左,拖地會有黑色塵,係好細粒,拖拖下堆埋一齊就好明顯,之前唔會咁

男爵府

我用梗小米,但覺得一般
煮完餸D油煙味都去唔到

珍珠宮

回覆樓主:

另外要買吸塵機

大宅

如是,有冇推介?謝謝

用緊小米唔錯

男爵府

2019新春慶豚圓

好奇一問, 空氣清新機可以去塵同油煙味?

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-12-3 10:31
小米平靚正

啱好用, C6有鼻敏感, 但用咗小米後係屋企冇曬鼻敏感,但去奶奶屋企就....

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我用樂聲, 覺得都有用, 尤其呢輪隔離同樓上都裝修

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

回覆 mmpo 的帖子

有太陽射入屋嘅地方會特別大麈啲,當太陽射入屋嗰段時間搵窗廉布遮一遮會好啲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊