潮流時尚

跳至
[手袋] Lindy mini,

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
昨晚官網見到,但買唔到,有冇sis知道lindy mini sizes

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 3 天前

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

見過實物,但對我來講太細了
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

mandy717 發表於 19-12-3 12:03
昨晚官網見到,但買唔到,有冇sis知道lindy mini sizes
邊個網?賣左所以買晤到?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

maggie_yip28 發表於 19-12-3 13:03
邊個網?賣左所以買晤到?
Hermes ireland

男爵府

可能剛賣左,幅圖仲係度
依家已經無左
今朝法國網有幾隻pm size rodeo,同一隻鈍粉紅色,,都係買晤到
應該係no stock

wcpcelia    發表於 4 天前

大宅

回覆樓主:

長約20cm,官網內應該有尺寸的

男爵府

琴日咩時間睇到?

大宅

我尋晚都見到mini Lindy 仲要有三個色 你個色 另一個好似係etoupe/gold仲有一個唔記得 全部都賣晒(emoji)

複式洋房

maggie_yip28 發表於 19-12-3 13:37
可能剛賣左,幅圖仲係度
依家已經無左
今朝法國網有幾隻pm size rodeo,同一隻鈍粉紅色,,都係買晤到

剛剛買了一隻pm

男爵府

L19xH12.5xD9cm

男爵府

回覆 yinyin05

複式洋房

maggie_yip28 發表於 19-12-3 21:06
回覆 yinyin05 的

可惜買唔到gold color

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

熱血勳章

yinyin05 發表於 19-12-3 21:12
可惜買唔到gold color

我買了

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
見到已經係一個神話