自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
見到99元,買5送1,普通不是超暖,69元
超暖是否好著?有無jm 買了?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Lavender22 發表於 19-12-3 12:18
見到99元,買5送1,普通不是超暖,69元
超暖是否好著?有無jm 買了?

好著,怕凍就啱晒

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買咗超暖

子爵府

我超怕凍,咁我買超暖那款,thx

子爵府

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

超暖先夠,
我買埋褲

Lavender22    發表於 6 天前

子爵府

小朋友普通那款ok? 舊年去馬莎買了冬天內衣比女兒,不過佢話著到背部好痕,佢本身皮膚容易敏感,又有濕疹

男爵府

Lavender22 發表於 19-12-3 18:16
小朋友普通那款ok? 舊年去馬莎買了冬天內衣比女兒,不過佢話著到背部好痕,佢本身皮膚容易敏感,又有濕疹 ...

但是消委會測試: 保暖優勝、但是不耐穿。

我uqi $600送$99防寒極暖內衣。
uqi成人機暖$99,兒童極暖$79

伯爵府

onlam2005 發表於 19-12-3 17:45
超暖先夠,
我買埋褲
請問手洗還是機洗?如果機洗,用幾多轉洗?thx

子爵府

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

sunev 發表於 19-12-3 21:58
請問手洗還是機洗?如果機洗,用幾多轉洗?thx

用機洗,同埋平時衫一齊洗咋,
大眼雞洗衣機800轉

wcpcelia    發表於 5 天前

公爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Lavender22 發表於 19-12-3 18:16
小朋友普通那款ok? 舊年去馬莎買了冬天內衣比女兒,不過佢話著到背部好痕,佢本身皮膚容易敏感,又有濕疹 ...

有濕疹著純棉,唔好買保暖厚薄都唔好

男爵府

09daisydaisy 發表於 19-12-3 21:17
但是消委會測試: 保暖優勝、但是不耐穿。

我uqi $600送$99防寒極暖內衣。

係呀,上年消委會話最暖,所以我媽都話要買黎試吓

子爵府

回覆 09daisydaisy 的帖子

好似話balone 排汗好,所以想balone, 驚有時中午熱山出汗

子爵府

回覆 creambb 的帖子

原來係咁不過昨買晚買了2件童裝簿比女兒,唔知好凍時,可否穿棉底衫,外再穿件簿balone ?

男爵府

我覺得好暖...我怕凍的..

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊