自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
唔討論佢私生活,你鍾唔鍾意佢都好,無可否認佢個代女星樣貌演技無一個及得上佢。

柏芝個樣真係好靚,純天然得黎又獨特,似大美人林青霞但又有自己嘅style, 清純精緻得來又有d英氣,係出得大場面個種靚。

侯爵府

2019勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

複式洋房

子爵府

好靚

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好靚 好想佢生個女,似佢咁靚

侯爵府

hashtag影視迷勳章

超靚

男爵府

2019新春慶豚圓

超靚

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

第二張同窗外的林青霞很神似

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

hs3290 發表於 19-12-3 14:58
真係由細靚到大

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

超級靚

珍珠宮

好靚女
佢證明咗,父母唔靚,但生個女都可以好靚,調轉都一樣

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

第一張同第二張,藍色格仔裙是校服裙?邊間中學?
天祐香港

公爵府

回覆樓主:

真正天然美

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

公爵府

一早覺得她的五官很標緻!

大宅

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

回覆樓主:

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第一回

翡翠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

天生麗質
I 大蚊豬   

男爵府

油麥麥 發表於 19-12-3 21:42
第一張同第二張,藍色格仔裙是校服裙?邊間中學?

應該唔係香港。。佢好似係外國讀書

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊